Eşti aici
×

Pachet sonerie inteligenta WiFi, detector PIR, senzori si telecomanda

534.99RON594.95 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Am pregatit pentru voi un pachet pentru securitatea si protectia casei:

1 x Sonerie inteligenta WiFi ce se poate conecta cu senzori sau alarma securitate, Tuya, Smart Life

1 x Detector de miscare exterior PIR cu infrarosu si sirena compatibil Tuya

1 x Senzor miscare magnetic SMART pentru geamuri si usi, compatibil cu alarma WiFi

1 x Senzor miscare IR SMART pentru interior, compatibil cu alarma WiFi

1 x Telecomanda pentru alarmare de la distanta, compatibila cu alarma WiFi Tuya / Smart Life

Aceasta sonerie se poate transforma intr-un adevarat sistem antifurt. Aceasta poate fi conectata la o alarma sau la senzorii din interiorul si exteriorul casei. De exemplu, daca un senzor de miscare este declansat, soneria va emite un sunet specific pentru a va instiinta ca o persoana este in zona.

Soneria Smart WiFi se poate conecta cu aplicatia Tuya, SmartLife, Alexa si prin intermediul acestora puteti controla liber senzorul PIR, camerele de supraveghere, senzorii de la ferestre sau usi, sirena si multe altele asemenea.

Senzorul PIR (Senzor Infrarosu Pasiv) are rolul de a detecta miscarile si este destinat pentru a fi utilizat in exterior. Senzorul functioneaza cu ajutorul unui sistem digital de control cu infrarosu si un algoritm de analiza inteligent. 

Senzorul de miscare magnetic va ajuta sa protejati usile si ferestrele de musafirii nepoftiti. Trebuie doar sa montati cele doua dispozitive pe usa sau fereastra si apoi atunci cand acestea se deschid, o alerta va fi trimisa catre telefonul mobil.

Senzorul de miscare IR este un senzor care detecteaza miscarile si este destinat pentru a fi utilizat in interior.

Produse similare