Eşti aici
×

Senzor miscare magnetic SMART pentru geamuri si usi, compatibil cu Tuya/Smart Life, Alexa si Google Home

59.99RON89.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Bucurati-va de avantajele unei case inteligente: atunci cand plecati de acasa si cineva va deschide usa / geamul veti primi imediat o notificare pe telefon.

Senzorul este compatibil cu Alexa si Google Home: folositi-va vocea pentru a controla dispozitivele conectate prin intermediul asistentilor Alexa sau Google Home. De asemenea, puteti conecta senzorul cu alte dispozitive inteligente prin SmartLife sau IFTTT.

Usor de instalat: nu aveti nevoie de unelte complicate. Puteti sa montati senzorul cu banda dublu adeziva sau cu suruburi. Apoi trebuie doar sa descarcati aplicatia SmartLife / Tuya pentru a il conecta.

Senzor miscare IR SMART pentru interior, compatibil cu alarma WiFi

Senzorul functioneaza numai cu routere WiFi de 2,4 GHz. De asemenea, pentru a functiona are nevoie de doua baterii tip AAA. Bateriile pot rezista pana la doi ani daca senzorul declanseaza de aproximativ 6 ori pe zi, un an pentru 12 declansari sau 4-6 luni pentru aproximativ 25 de declansari zilnice.

Distanta fata de WiFi pana la care mai poate fi controlat senzorul este de aproximativ 45 de metri.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Produse similare