Eşti aici
×

Sistem complet de alarma si senzori SMART WiFi, compatibil Tuya / Smart Life

619.99RON919.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru siguranta locuintei sau a biroului va oferim un sistem inteligent complet de alarma, compatibil WiFi si GSM, ce functioneaza integrat cu aplicatiile Tuya si Smart Life.

Sistemul este format din urmatoarele produse:

La hub-ul central pot fi adaugate maxim 90 de senzori si 10 telecomenzi.

Sistem de alarma WIFI / GSM / Dual-Net

Sistemul functioneaza prin WiFi sau GSM. Dar poate functiona si cu ambele, atunci cand cineva va poate taia cablul de internet, atunci daca aveti o cartela GSM de back-up, sistemul comuta automat la aceasta. Sistemul este compatibil cu orice tip de cartela GSM.

Alarma si monitorizare in timp real

Sistemul monitorizeaza in timp real dinamica din intreaga casa si trimite instantaneu notificari pe telefonul mobil atunci cand sunt detectate probleme. In acelasi timp, va porni si soneria alarmei.

Modul SOS de urgenta

Atunci cand o persoana din casa, un copil sau cineva mai in varsta, se simte in pericol, poate apasa butonul de SOS si atunci veti primi pe telefon o notificare, un SMS sau un apel telefonic instantaneu. 

Programare pentru armare/dezarmare

Daca plecati / veniti de acasa mereu la aceeasi ora, puteti programa sistemul pentru a se arma/dezarma automat.

 

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Hub central

Hub-ul central se monteaza in general la intrarea in casa si este reprezentat de un fel de tableta ce are un ecran color TFT de 2.4 inch si o tastatura ce functioneaza cu comenzi tactile. Toate elementele de siguranta instalate in casa vor comunica cu acest hub central si tot de aici vor pleca notificarile in caz de urgenta, catre telefonul dvs.

Senzor de miscare IR - 3 bucati

Acest dispozitiv este un senzor care detecteaza miscarile si este destinat pentru a fi utilizat in interior. Senzorul functioneaza cu ajutorul unui sistem digital de control cu infrarosu si un algoritm de analiza inteligent. Datorita acestor lucruri senzorul de miscare poate evita declansarile eronate cand miscarea detectata nu este facuta de oameni, de exemplu de un caine sau o pisica.

De asemenea, acest senzor dispune de tehnologie de compensare a temperaturii si a fluxului de aer pentru a se obisnui cu schimbarile mediului.

Senzor miscare magnetic - 3 bucati

Cu acest dispozitiv va puteti proteja usile si ferestrele de musafirii nepoftiti. Trebuie doar sa montati dispozitivul pe usa sau fereastra si apoi atunci cand acestea se deschid, o alerta va fi trimisa catre telefonul mobil.

Detector de incendiu si fum

Acest mic dispozitiv te va avertiza atunci cand detecteaza fum sau foc, astfel incat daca esti in zona sa poti sa te feresti iar daca sunteti la distanta, sa puteti chema pompierii.

Detectia se face prin intermediul unori senzori cu diode infrarosii. Principiul este acela ca granulele din fum pot reflecta lumina infrarosie, detectorul putand sa isi dea astfel seama cand exista fum in incapere.

Acest detector este potrivit pentru a fi utilizat acasa, intr-un magazin, hotel, restaurant, scoala, banca, depozit, etc.

 

Alarma cu sonerie

Fiind o alarma SMART, atunci cand este declansata veti primi o notificare pe telefonul mobil. Totodata, zgomotul puternic al sirenei va pune pe fuga orice persoana incearca sa intre in locuinta ta. Puterea acestei sonerii este de 100 decibeli.

Telecomanda RFID pentru alarma, de la distanta - 2 bucati

Acest breloc RFID este un gadget perfect care va permite sa dezarmati alarma fara a mai introduce codul PIN, trebuie doar sa apropiati brelocul de alarma.

De asemenea, este un accesoriu perfect daca exista tineri sau batrani care trebuie sa intre in casa si nu se descurca cu introducerea codului PIN.

Telecomanda RFID pentru alarma, interior - 2 bucati

O astfel de telecomanda care va permite sa armati / dezarmati alarma fara a mai utiliza codul PIN.

De asemenea, telecomanda va permite si sa opriti alarma daca aceasta s-a declansat din greseala sau daca ati verificat problema si este totul in regula.

Manual de utilizare!

Compatibil cu:

Senzor miscare IR SMART pentru interior, compatibil cu alarma WiFi / GSM

Senzor miscare magnetic SMART pentru geamuri si usi, compatibil cu alarma WiFi / GSM

Dispozitiv alarma SMART WiFi, compatibil Tuya / Smart Life

Camera supraveghere IP de exterior 1080P SMART, WiFi Tuya/Smart Life compatibil Alexa si Google Assistant, rezistenta la apa

Camera supraveghere interior / baby monitor 1080P SMART, WiFi Tuya/Smart Life compatibil Alexa si Google Assistant

Camera supraveghere IP de exterior 1080P SMART Pan-Tilt-Zoom, WiFi Tuya/Smart Life compatibil Alexa si Google Assistant

Kit control usa de garaj SMART WiFi Tuya, Smart Life compatibil Alexa si Google Assistant

Sistem complet de alarma SMART WiFi, GSM, RFID, compatibil Tuya / Smart Life

Sistem complet de alarma SMART WiFi, GSM, RFID, compatibil Tuya / Smart Life

Sistem complet de alarma SMART WiFi, GSM, RFID, compatibil Tuya / Smart Life

Sistem complet de alarma SMART WiFi, GSM, RFID, compatibil Tuya / Smart Life

Sistem complet de alarma SMART WiFi, GSM, RFID, compatibil Tuya / Smart Life

Produse similare