Eşti aici
×

Dispozitiv HUB alarma - sirena SMART WiFi, compatibil cu Tuya, Smart Life, Alexa si Google Home

159.99RON189.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Aceasta alarma-sirena WiFi este un dispozitiv cu adevarat inteligent. Pe langa utilitatile de baza are un avantaj foarte important, poate functiona si ca HUB, puteti conecta la ea senzori si alte dispozitive de alarmare.

Astfel, puteti conecta la aceasta alarma-sirena un senzor de miscare, un senzor de usa sau fereastra sau chiar un senzor de fum, care atunci cand detecteaza ceva suspect poate porni automat sirena.

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

De asemenea, fiind o alarma-sirena SMART, atunci cand este declansata veti primi o notificare pe telefonul mobil. Totodata, zgomotul puternic al sirenei va pune pe fuga orice persoana incearca sa intre in locuinta voastra.

Dispozitiv HUB alarma - sirena SMART WiFi, compatibil cu Tuya, Smart Life, Alexa si Google Home

Sirena inteligenta mai are o functie interesanta, poate fi folosita alaturi de o sonerie smart, astfel atunci cand o persoana suna la sonerie, veti primi o notificare pe telefon iar sirena va declansa un "dingdong" scurt.

Alarma: Sonora si cu flash
Telecomenzi: maxim 8
Senzori: maxim 24
Volum: low / medium / high
Durata beep: 1 - 180 secunde (reglabil)

Produse similare