Eşti aici

×

Boxa portabila Lamax Beat Sentinel SE-1 - 10W

259.00RON Modalitati de plata
0

Cod:
se-1
Brand: 
Lamax Electronics
Durata baterie: 
20 ore
Putere: 
10 W
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
24 luni
Boxa portabila Lamax Beat Sentinel SE-1 - 10W (Negru)
In stoc furnizor

Boxa portabila Sentinel SE-1 realizata de catre Lamax Electronics va ofera un sunet excelent si o capacitate de redare prin intermediul acumulatorului reincarcabil, de 20 de ore.

Boxa are o constructie solida si robusta, este rezistenta atat la stropii de apa cat si la praf si astfel aveti posibilitatea sa o folositi in orice loc doriti.

Boxele Lamax Beat sunt proiectate pentru a fi portabile, iar aceasta nu face nici ea exceptie. Este usor de utilizat, are un design atractiv si dimensiuni compacte.

Sentinel SE-1 este o boxa ce se conecteaza rapid cu orice dispozitiv compatibil Bluetooth si va ofera posibilitatea sa redati muzica pana la o distanta de maxim 25 de metri fata de sursa. De asemenea, diferit fata de alte boxe, cu aceasta puteti reda muzica de pe un card microSD sau de pe orice alt dispozitiv prin intermediul cablului cu mufa de 3,5mm.

Iar ca sa fie cu adevarat un gadget complet, aceasta boxa are si radio FM integrat, cu posturi presetate, microfon integrat pentru preluarea apelurilor telefonice precum si o lanterna pe care o puteti folosi in situatii de urgenta.

Specificatii: 
Putere: 10W
Raza wireless: pana la 25 metri distanta
Timp de utilizare wireless: pana la 20 ore
Compatibilitate: Universala
Dimensiuni: 187 x 56 x 62 mm

Produse similare