Eşti aici
×

Boxa portabila JBL Charge 4 - 30W

865.00RON
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Noua generatie a a boxei portabile JBL Charge 4 este una ultra-puternica, cu un sunet stereo de inalta calitate ce are incorporata o baterie de mare capacitate, cu nu mai putin de 7800 mAh, capabila sa ofere pana la 20 ore redare continua si de asemenea, poate incarca telefoane sau tablete prin iesirea USB.

O functie interesanta a acestei boxe portabile, este aceea amintita anterior, care permite acestei boxe sa functioneze ca un power bank veritabil, astfel prin intermediul portului USB puteti incarca si alte dispozitive cum ar fi un smartphone sau o tableta.

Stilul placut si designul special conceput pentru o boxa Bluetooth rezistenta la apa, avand standardul IPX7, iti permite sa iei boxa cu tine in orice locatie doresti sa asculti muzica preferata, indiferent ca este vorba de piscina, pe plaja sau in ploaie.

Cu JBL Charge 4 poti primi sau efectua apeluri clare prin simpla apasare a unui buton, acest lucru fiind datorat microfonului incorporat si functiei de reducere a zgomotului de fundal.

Prin intermediul aplicatiei dedicate JBL Connect+ puteti conecta simultan pana la maxim 100 de boxe JBL cmpatibile pentru a avea un sunet excelent.

Boxa portabila JBL Charge 4 - 30W

Boxa portabila JBL Charge 4 - 30W

Boxa portabila JBL Charge 4 - 30W

Specificatii: 
Dimensiuni: 220 x 95 x 93 mm
Greutate: 965 gr.
Putere: 30 W
Frecventa: 60Hz – 20kHz
Distorsiuni: ≥80dB
Timp de incarcare: 4 ore
Timp de utilizare: pana la 20 ore
Capacitate baterie: 7800 mAh
Raza wireless: pana la 10 metri

Produse similare