Eşti aici
×

Cel mai bun loc in care poti monta un suport auto telefon

Cel mai bun loc in care poti monta un suport auto telefon

In acest articol, vom incerc sa va ajutam sa va dati seama unde este cel mai bun loc in care sa montati un smartphone, in interiorul masinii dvs. Dintre toate suporturile pentru masina pe care le-am testat, noi preferam montantii magnetici datorita usurintei de utilizare.

Vom vorbi despre cinci locatii din interiorul masinii, pe care le puteti folosi pentru a monta un suport telefon auto si tipurile de produse pe care le-am folosit pentru fiecare locatie.

In ultimele luni am testat diferite suporturi auto in diferite masini, si astfel am ajuns la aceste cinci zone in care va puteti monta smartphone-ul:
1. Geamul lateral de pe partea conducatorului auto
2. Oglinda retrovizoare/ bordul masinii
3. Gurile de ventilatie
4. Consola centrala
5. In suportul pentru pahare

Nu ne vom concentra cu adevarat pe o anumita marca a acestor suporturi auto, deoarece nu acesta este scopul acestui articol. Insa, inainte de a continua cu prezentarea celor mai bune locuri de montat un suport auto telefon, trebuie sa va spunem ca atunci cand doriti sa achizitionati unul, este necesar sa raspundeti la doua intrebari:
- veti monta un telefon mic sau unul mare in suport?
- veti monta telefonul in fiecare zi, sau ocazional?

Suportul pentru pahare

Nu am crezut vreodata ca se poate monta un suport auto pentru telefon, in suportul pentru pahare, dar am gasit un astfel de dispozitiv pe Amazon. Ideea in sine ne-a intrigat, astfel incat am cumparat unul si apoi am regretat acest lucru. Dintre toate masinile pe care am testat acest suport, nu am putut gasi nici macar in una, un loc confortabil de montat acest suport. In masina noastra principala de teste, suportul de pahare este langa frana de mana, aproape de schimbator. Nu este deloc o pozitie buna pentru montat un telefon, pentru ca o sa va luati ochii de la drum mult timp pentru a vedea ce doriti pe ecran. De asemeena, o sa va incurce si la manevrarea schimbatorului de viteze.

Suportul auto pentru pahare poate functiona in vehiculele mai mari, cum ar fi camioanele, deoarece au console mult mai mari. Dar, totusi, vei pierde acel spatiu. Si sa fim cinstiti, suporturile pentru pahare sunt in general foarte utile pentru a stoca orice altceva decat pahare.

Consola centrala

Toate suporturile auto care se monteaza pe consola centrala a vehiculului sunt cele care folosesc magneti. Pana aici este perfect, insa imediat apare si o mare problema. Atunci cand veti monta acest suport, cu siguranta veti acoperi ceva de pe consola, indiferent ca vorbim despre butoanele de radio, clima, etc.

Cealalta problema de care va veti lovi in cazul acestor suporturi auto este ca interiorul masinii va arata urat. Mai ales daca discutam de masini noi, care au un design bine realizat, montarea unui telefon fix in  centrul consolei va arata urat. De asemenea, indepartarea adezivului o sa fie o bataie de cap.

Singurul avantaj al unui astfel de suport, este ca in zilele caniculare de vara, telefonul nu se va incalzi, pentru ca in acea zona ajunge foarte greu Soarele.

Suportul pentru oglinda retrovizoare / bordul masinii

Este oglinda retrovizoare sau bordul cel mai bun loc in care puteti monta un telefon mobil in masina? Vedem o multime de dispozitive care se moneaza in aceasta zona generala si acest lucru se intampla pentru un motiv bun. Este in afara consolei, nu necesita mult efort pentru a verifica ecranul, iar acesa poate fi vazut de oricine din vehicul. Pentru aceasta configuratie centrala, noi preferam sa montam suportul auto pe bordul masinii si nu pe oglinda, pentru ca inaltimea mai mica ne permite sa ajungem mai usor la dispozitiv.

Daca intentionati sa cumparati un suport telefon auto pentru aceasta locatie, va sugeram sa luati unul cu un brat mai lung sau extensibil. Si ca o nota separata, supraincalzirea ar putea fi o problema pentru dispozitivele montate in aceste locatii. Daca folositi insa o instalatie de aer conditionat sau clima si aceasta este setata sa bata si in parbriz, atunci este ok.

De asemenea, va recomandam un suport auto magnetic pentru ca o sa va fie mult mai usor sa montati / demontati telefonul sau sa il intoarceti in modurile portret sau peisaj.

Suportul auto pentru gurile de ventilatie

Suporturile auto pentru gurile de ventilatie sunt cele mai potrivite pentru persoanele care nu au nevoie sa le monteze in masina in fiecare zi. De exemplu, pentru cei care doresc sa foloseasca telefonul pe post de GPS, numai atunci cand nu stiu o adresa. Sau pentru persoanele care asteapta un apel important atunci cand conduc. Pentru o persoana obisnuita, care nu conduce foarte mult, consideram ca aceste suporturi sunt cele mai potrivite.

Singura problema reala a acestor suporturi auto, daca locuiti in zone cu temperaturi extreme, este ca blocheaza o gura de ventilatie. Vara este foarte bine pentru telefon, pentru ca acesta se va raci, insa nu putem spune acelasi lucru si despre dvs. Iarna in schimb, va trebui sa opriti ventilatia pe gura care are suportul montat, deoarece telefonul se va incinge foarte tare. Totusi, depinde foarte mult si de ce masina aveti, este posibil ca o singura gura de ventilatie sa nu conteze aproape deloc.

Geamul lateral de pe partea conducatorului auto

Este o pozitie foarte buna pentru un suport auto telefon din punct de vedere al vizibilitatii. Insa va fi o problema daca aveti un smartphone de dimensiuni medii sau mari, pentru ca in modul peisaj nu va incapea sub nicio forma. De asemenea, este o pozitie in care este posibil sa nu vedeti foarte bine partea stanga a soselei sau trecerile de pieton.

Per total, noi am recomanda suportul auto pentru gurile de ventilatie, este locul cu cele mai putine neajunsuri.