Eşti aici
×

Suporturi magnetice telefon pentru iPhone 7 si 7 Plus de la Scosche

Suporturi magnetice telefon pentru iPhone 7 si 7 Plus de la Scosche

Suporturile auto magnetice sunt niste produse din ce in ce mai cautate, ca raspuns la cresterea numarului de accidente rutiere ce au ca motiv utilizarea telefoanelor in timpul condusului.

Un suport magnetic telefon ofera o cale mai sigura de utilizare a smartphone-ului in timp ce sofati. Este un accesoriu obligatoriu, mai ales daca sunteti o persoana care nu poate sa renunte la telefon, sau pur si simplu doriti sa il utilizati pe post de GPS. Tehnologia magnetica va permite sa tineti dispozitivul mobil intr-o locatie accesibila in vehicul, astfel incat sa puteti prelua un apel telefonic, fara sa va luati ochii de la drum.

Unele aspecte importante care trebuie luate in considerare atunci cand achizitionati un suport magnetic telefon auto ar fi: usurinta instalarii, accesul, vizibilitatea, durabilitatea, siguranta si puterea magnetica, precum si compatibilitatea cu diverse dispozitive mobile.

Cele mai multe suporturi auto au preturi accesibile, fara sa compromita eficacitatea, insa va recomandam sa nu va orientati obligatoriu dupa cel mai mic pret. Scopul unui suport auto magnetic este sa tina in siguranta un dispozitiv mobil foarte scump, in majoritatea cazurilor, iar daca suportul nu este unul de calitate, riscati ca telefonul sa sufere ceva daune.

Gasirea unui suport auto telefon perfect este ca si cum ati cauta un ac in carul cu fan. Exista sute de modele si variante dintre care puteti alege. De aceea, am decis in acest articol sa va prezentam cateva variante de luat in seama, Scosche MagicMount, care va ofera un raport calitate-pret imbatabil.

Modul in care functioneaza MagicMount PRO este foarte simplu. Suportul se ataseaza fie de bordul masinii, de geam sau de gurile de ventilatie cu ajutorul unei ventuze special concepute. Placa de montare este conectata la suport printr-o bila care poate fi pozitionata in orice pozitie. Ventuza functioneaza ireprosabil chiar si dupa ce sta cateva ore bune in plin soare.

Sub acest mic suport sunt ascunsi patru magneti, incredibil de puternici care vor sustine orice telefon mobil sau tableta. Din moment ce majoritatea telefoanelor nu sunt realizate din fier, va trebui sa atasati si de dispozitivul mobil una dintre cele doua placi de fixare din otel folosind adezivul 3M. Puteti sa o puneti direct pe telefon, sub carcasa, pe husa, etc. Odata ce placa de fixare este prinsa de telefon tot ceea ce trebuie sa mai faceti este sa atingeti aceasta placa din otel de cea similara de pe suport.

MagicMount Pro Vent este cel mai mic suport dintre cele trei si este format din patru brate care intra in lamelele gurii de ventilatie a autovehiculului. Bratele sunt distantate diferit pentru guri de aerisire de diferite marimi, mai subtiri sau mai groase, si de asemenea, proiectate sa functioneze ca un stand daca doriti sa il folositi la birou sau acasa. Suportul este ideal pentru ca raceste in acelasi timp si telefonul, mai ales vara cand plecati in calatorii lungi si il folositi pe post de GPS. Singura problema ar fi legata de gurile de ventilatie ale masinii dvs. Daca dispozitivul montat este prea greu si acestea sunt mai slabe, este posibil sa se lase in jos si sa nu mai vedeti dintr-un unghi corect ecranul.

Suporturi magnetice telefon pentru iPhone 7 si 7 Plus de la Scosche

MagicMount Pro Window / Dash – Ventuza StickGrip este modalitate prin care se prinde acest suport de fereastra sau de bordul masinii, indiferent de cat de texturat ar fi acesta. In cazul in care StickGrip isi pierde aderenta, pur si simplu clatiti ventuza cu apa calduta, o lasati sa se usuce si apoi o montati din nou in locul dorit in vehicul.

Suporturi magnetice telefon pentru iPhone 7 si 7 Plus de la Scosche

MagicMOUNT PRO Dash este un suport magnetic ce se monteaza, in general, pe bordul masinii, care va permite un acces usor si sigur cu o singura mana, la smartphone. Suportul este ajustabil pe 4 axe pentru o pozitionare perfecta. Puteti monta dispozitivul mobil in mod portret, landscape sau in orice alt unghi doriti. Baza suportului MagicMOUNT PRO Dash este deformabila, permitand sa fie fixat pe orice suprafata din autoturismul dvs.

Suporturi magnetice telefon pentru iPhone 7 si 7 Plus de la Scosche

De asemenea, existau cateva zvonuri cum ca magnetii ar putea dauna telefoanelor Apple, ar trebui sa ne ingrijoram pentru utilizarea lor? Un expert in domeniu ne-a dat si raspunsul: “Acasa sunteti inconjurati de magneti – acestia sunt in fiecare calculator, boxa portabila, TV, smarthpone, suport auto magnetic, etc. Viata moderna pur si simplu nu ar putea fi posibila fara magneti”.

In concluzie, utilizarea unui suport auto magnetic MagicMount de la Scosche, alaturi de smartphone-ul dvs iPhone7 sau iPhone 7 Plus, este perfect sigura si nu vor aduce niciun prejudiciu.