Eşti aici

×

Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri

134.99RON179.99 RON
0

Cod:
MAGTHD2I
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Phablet, Smartphone, Universal
24 - 48h
24 luni
Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri (Negru)
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuriMagicMount este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia poti monta foarte usor si convenabil pe o gama larga de suprafete din sticla.Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuriSuport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri

Odata ce aplici MagicPlate este de ajuns sa apropii dispozitivul mobil de suprafata magnetica si acesta se va fixa instantaneu in pozitia dorita. Suportul utilizeaza magneti de mare putere pentru a iti oferi siguranta atunci cand atasezi dispozitivul tau mobil.

Acest sistem MagicMount Surface XL WINDOW pentru geamuri este spcecial conceput pentru dispozitive mai mari, cum ar fi tablete, insa compatibil si cu alte dispozitive mobile mai mici. Bratul cu ventuza permite montarea dispozitivului mobil pe orice suprafata lucioasa, precum geamul din masina, geamul din casa etc. 

Il poti monta pe geamurile de acasa sau din masina, pe oglinda si pe orice suprafata doresti. Suportul este special conceput pentru ca tu sa ai acces la toate butoanele si porturile dispozitivului mobil atasat.

Atentie: Toate produsele MagicMount garanteaza satisfactia maxima! In cazul in care nu esti multumit de produs in termen de 30 zile iti returnam toti banii!!

Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri

 

Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri

Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri

Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri "Pur si simplu, acest dispozitiv este perfect pentru pretul cerut, si fiecare componenta merita pe deplin recomandarea noastra..." - Detalii
Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri "In mod normal noi nu oferim premii produselor non-electrice simple, dar acesta este un produs pe care oricine trebuie sa-l aiba in masina"
Suport MagicMount™ XL WINDOW cu ventuza pentru geamuri "Ne place foarte mult faptul ca magnetul este pe dispozitiv si nu pe telefon."
Pachetul contine: x1 Suport MagicMount WINDOW, x2 MagicPlate (Placa 3M mare + Placa 3M MIca), x2 adeziv de prindere
Garantie: 24 luni / Garantie de satisfactie 100% timp de 30 zile. 
Brand: Scosche
Compatibilitate: Smartphone, Phablet, Tablete, GPS 
Caracteristici: Montare usaoara, Magnet industrial puternic, compatibil cu orice dispozitiv, 100% safe, permite nenumarate pozitii pentru a prinde dispozitivul, design mai comod 
Premii: iLounge 2014 - Cel mai bun suport / dock / stand
Videos: 
MagicMount - Review
MagicMount - introducere
MagicMount - Cum funcitoneaza?

Produse similare