Eşti aici
×

Suport magnetic universal pentru dispozitive mobile, WizGear

19.99RON69.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest dispozitiv WizGear rotund destinat montarii smartphone-ului pe grila de ventilatie a masinii functioneaza cu ajutorul unor magneti puternici. Trebuie doar sa apropiati dispozitivul dvs mobil de acest suport auto, iar acesta se va bloca instantaneu in pozitia dorita. 

Suportul ce are forma rotunda este construit din materiale foarte rezistente, care fixeaza telefonul mobil sau GPS-ul in siguranta, fara sa il zgarie pe suprafata de contact. Suportul este dotat cu o tehnologie magnetica puternica, care fixeaza dispozitivul mobil fara riscul de a cadea.

Dispozitivul mobil este usor de rotit si ajustat, astfel incat veti avea intotdeauna un acces facil si rapid pentru a il manipula. Telefonul poate fi rotit in mai multe directii pentru a va oferi un unghi de vizualizare optim.

Suport magnetic universal pentru dispozitive mobile, WizGear

ROTIREA DISPOZITIVULUI: Veti putea roti dispozitivul mobil in orice directie doriti. Baza suportului va ramane intotdeauna fixata pe grila de ventilatie a autovehiculului si nu se va misca, indiferent de cat de mult veti roti dispozitivul montat. 

CONSTRUCTIE SOLIDA: Baza suportului este realizata din cauciuc de inalta calitate, astfel incat telefonul montat in suport sa nu vibreze atunci cand mergeti pe drumuri nu foarte bune.

Instructiuni pentru montarea suportului WizGear:

  1. Fixati suportul pe gurile de ventilatie ale masinii.
  2. Se amplaseaza placa magnetica din metal pe telefon cu ajutorul adezivului inclus sau se prinde pur si simplu intre telefon si husa de protectie.
  3. Apropiati telefonul de suport si sunteti gata de drum!

 

Produse similare