Eşti aici
×

Suport magnetic cu adeziv pentru bord si parbriz WizGear

19.99RON69.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest dispozitiv WizGear destinat montarii smartphone-ului pe bordul sau parbrizul masinii functioneaza cu ajutorul unor magneti puternici. Trebuie doar sa apropiati dispozitivul dvs mobil de acest suport auto, iar acesta se va bloca instantaneu in pozitia dorita. 

De asemenea, suportul este unul de mici dimensiuni ceea ce inseamna ca nu o sa va blocheze vizibilitatea atunci cand conduceti.

Suport magnetic cu adeziv pentru bord si parbriz WizGear

Suportul este construit din materiale foarte rezistente, care fixeaza telefonul mobil sau GPS-ul in siguranta, fara sa il zgarie pe suprafata de contact. Suportul este dotat cu o tehnologie magnetica puternica, care fixeaza dispozitivul mobil fara riscul de a cadea.

Dispozitivul mobil este usor de rotit si ajustat, astfel incat veti avea intotdeauna un acces facil si rapid pentru a il manipula. Telefonul poate fi rotit in mai multe directii pentru a va oferi un unghi de vizualizare optim.

Suport magnetic cu adeziv pentru bord si parbriz WizGear

Instructiuni pentru montarea suportului WizGear:

  1. Fixati pe parbriz sau pe bordul masinii in locul dorit dupa care apasati in jos clema de blocare.
  2. Se amplaseaza placa magnetica din metal pe telefon cu ajutorul adezivului inclus sau se prinde pur si simplu intre telefon si husa de protectie.
  3. Apropiati telefonul de suport si sunteti gata de drum!

Produse similare