Eşti aici

×

Suport bicicleta HandleIt Pro™ 2 in 1, pentru telefoane si camere de actiune

79.99RON109.99 RON Modalitati de plata
0

Cod:
BM2N1
Brand: 
Scosche
EAN: 
033991063693
24 - 48h
36 luni
Suport bicicleta HandleIt Pro™ 2 in 1, pentru telefoane si camere de actiune
In stoc

Prin intermediul acestui dispozitiv poti monta in siguranta telefonul mobil si camera de actiune pe ghidonul bicicletei. HandleIt Pro™ 2 in 1 va permite o rotire completa de 360 de grade a telefonului atunci cand este folosit cu acest suport.

Dispozitivul este compus din suportul care se monteaza pe bicicleta si o husa rezistenta la apa in care se pune telefonul mobil, husa prin care poti folosi ecranul tactil fara probleme.

Telefonul se pune foarte simplu in acest suport, este de ajuns sa desfaci fermoarul, sa pui telefonul si apoi sa-l inchizi la loc, dupa care te poti bucura de plimbarea pe bicicleta in timp ce dispozitivul tau mobil este protejat lovituri, stropi de apa, vibratii rutiere, etc. La fel de simplu se monteaza si camera de actiune.

Suportul este unul foarte rezistent, astfel incat poti merge cu bicicleta pe cele mai dure drumuri doresti.

 

Rezistent la intemperii

Telefonul intra cu usurinta in carcasa rezistenta la intemperii. In acelasi timp, ecranul tactil va functiona la fel de bine.

 

Depozitare convenabila

In buzunarul incorporat puteti tine bani, carduri, chei si multe altele asemenea.

 

Suport 2-in-1

Fiind un suport 2-in-1 veti putea monta simultan atat telefonul mobil cat si o camera video sport de actiune cu care sa filmati tot ceea ce se intampla in fata dvs.

 

Rotatie 360°

Se poate roti in orice directie pentru ca dvs sa aveti un unghi de vizualizare optim.

Produse similare