Eşti aici
×

Suport auto Scosche VentMount™

59.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Scosche VentMount™ va permite sa montati in mod convenabil un iPhone sau orice alt smartphone, GPS-ul si multe alte device-uri, direct pe grilele de ventilatie ale masinii dvs.

Brate reglabile

Bratele acestui suport auto se extind pana la 3,5”, permitand sa fie montate telefoane cu dimensiuni tot mai mari de pe piata actuala. Nu este intotdeauna usor sa gasiti un suport auto care sa sustina iPhone 6 Plus. Cu ajutorul acestui suport universal aceasta este cea mai mica grija a dvs.

Suport auto Scosche VentMount™

Suport auto Scosche VentMount™
Clipsuri pentru grilele de ventilatie
 
Acest suport auto universal pentru gurile de ventilatie utilizeaza clipsuri pentru montare. Atunci cand spatiul este limitat pe bordul masinii sau pe parbriz (speram ca nu este cazul de asa ceva), acest VentMount este solutia perfecta. Pur si simplu glisati suportul pe grila de ventilatie si sunteti gata de plecare. De asemenea, suportul se demonteaza foarte usor, astfel incat il puteti muta dintr-o masina in alta extrem de rapid.

Produse similare