Eşti aici
×

Pachet MagicMount Select Vent, 2 bucati

79.99RON149.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suportul pentru grilele de ventilatie MagicMount™ Select ofera calitate Scosche, la un pret exceptional. Acest suport este solutia perfecta pentru a conduce fara sa tineti telefonul in mana atunci cand trebuie sa urmariti informatiile de pe GPS de exemplu. 

Puteti bloca dispozitivul reglabil pe 4 axe si care se roteste la 360 de grade pentru a gasi unghiul optim de vizualizare.

Plasati corect placutele metalice MagicPlate™ pe orice dispozitiv mobil pentru a nu interfera cu incarcarea wireless, daca aceasta este disponibila. MagicMount™ Select se monteaza foarte rapid in vehicul, iar conexiunea magnetica va permite sa rotiti cu usurinta intre modul portret sau peisaj.

Compatibil cu Grip PopSockets™ - nu numai ca va functiona cu orice smartphone, dar placuta MagicPlate™ rotunda este proiectata special pentru a fi compatibila si cu PopSockets.

Pachet MagticMount Select Vent, 2 bucati

Pachet MagticMount Select Vent, 2 bucati

Pachet MagticMount Select Vent, 2 bucati

 

Produse similare