Eşti aici

×

Lentila zoom x12 pentru smartphone cu clema de prindere

89.99RON149.99 RON
4

(1 voturi)
Cod:
XTCZ-X12
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Universal
EAN: 
6935411441842
24 - 48h
12 luni
Lentila zoom x12 pentru smartphone cu clema de prindere (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru toti cei pasionati de fotografie camera foto de pe un smartphone a avut intotdeauna doua mari dezavantaje, numarul de megapixeli alaturi de calitatea imaginii si faptul ca nu poti avea zoom, un zoom de calitate, nu digital.

In acest scop va prezentam acest telescop cu zoom optic de 12x, suficient pentru folosirea in viata de zi cu zi, in calatorii, la concerte, conferinte de presa sau la observarea animalelor salbatice. Telescopul se ataseaza de telefon cu ajutorul unei cleme speciale.

De asemenea, noul design imbunatatit, ajuta la eliminarea razelor de soare nedorite intr-o fotografie precum si la eliminarea distorsiunilor.

Este un produs compatibil cu orice smartphone.

Lentila zoom x12 pentru smartphone cu clema de prindere

Comentarii

4

Baboe Dan
E un produs bun. Pozele sunt satisfacatoare, chiar si pe zona video calitatea este buna. Contra: Lentila nu se poate utiliza decat cu trepied. Fara, rezultatele sunt dezastruoasre. Deasemenea lipseste din dotare punga de protectie pentru transport. Personal am rezolvat problema, modifcand suportul selfie si adaptandul la trepiedul camerei video. Pentru siguranta, am setat declansarea la 2 sec intarziere, pentru inlaturarea efectului de miscare.

Produse similare