Eşti aici
×

Husa Anti Gravity Sticky Case pentru Samsung Galaxy S6

9.99RON49.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Husa Anti Gravity Sticky Case pentru Samsung Galaxy S6Iesiti din tipare cu aceasta uimitoare husa de protectie Anti-Gravity Sticky Case pentru telefonul dvs Samsung Galaxy S6. Alegeti sa fiti diferiti si aratati acest lucru prietenilor si familiei.

Cu ajutorul acestei huse puteti face mult mai multe lucruri cu telefonul Samsung Galaxy S6 decat pana acum. Pur si simplu il puteti lipi de orice suprafata curata si fina, iar acesta va ramane pe pozitie. Astfel, puteti sa il puneti pe oglinda din baie pentru a urmari un model cand va machiati, pe faianta din bucatarie pentru a urmari o reteta culinara sau in orice alt loc aveti nevoie.

De asemenea, constructia speciala a acestei huse de protectie, include si margini ce va ofera un grip mult mai bun, astfel incat vor fi sanse minime sa va alune din mana telefonul.

Husa este foarte usor de curatat, trebuie doar sa o stergeti cu o carpa umeda si aceasta o sa fie ca noua. Procedati la fel si in momentele cand nu se mai lipeste perfect de suprafete.

Smart Products I&D SRL nu poate fi facuta raspunzatoare de situatiile in care telefonul se desprinde accidental de suprafetele verticale.

Husa Anti Gravity Sticky Case pentru Samsung Galaxy S6

Produse similare