Eşti aici
×

Selfie ring light pentru smartphone

49.99RON59.99 RON
0

Cod:
XT-355
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Universal
24 - 48h
12 luni
Selfie ring light pentru smartphone (Alb)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest selfie ring light pentru fotografii este un ajutor esential pentru a infrumuseta fata sau pentru a face ochii mai luminosi in fotografie. In conditii de iluminare slaba, cu acest dispozitiv veti avea in fotografii tonuri de culoare naturala.

Efect de iluminare excelent – lumina soft emisa de cele 33 de LED-uri este centrata si nu foarte stralucitoare, oferind o lumina naturala de umplere atunci cand lumina naturala nu este suficienta.

Luminozitate reglabila pe trei niveluri – apasati usor butonul dedicat pentru a schimba intre cele trei niveluri de intensitate a luminii in functie de ce aveti nevoie pentru a face o fotografie perfecta.

Baterie reincarcabila incorporata – acest selfie ring light este alimentat cu o baterie litiu reincarcabila si astfel nu necesita baterii suplimentare. Puteti incarca bateria prin cablul USB inclus atunci cand este nevoie. La putere maxima, va puteti bucura de acest dispozitiv aproximativ 45 de minute.

Multifunctional si portabil – pe langa utilizarea standard de ring flash pentru fotografii, puteti folosi acest gadget si ca lanterna atunci cand aveti nevoie. Este suficient sa apasati lung pe butonul de alimentare pentru a intra in modul full-blit.

Compatibilitatea universala – acest selfie ring light pentru telefoane este compatibil cu aproape orice model de telefon si tableta.

Selfie ring light pentru smartphone

Selfie ring light pentru smartphone

Selfie ring light pentru smartphone

Numar LED-uri: 33
Durata de utilizare: 45 minute
Putere maxima: 3 W
Temperatura de culoare: 5600 K
Baterie: 250 mAh
Greutate: 50 grame
Dimensiune: 80 x 27 mm

Produse similare

57 %
Kit fitness Scosche
Stoc epuizat
0

289.99RON670.00 RON
0

289.99RON670.00 RON