Eşti aici

×

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

59.99RON89.99 RON
0

Cod:
CM23
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
USB-C
24 - 48h
36 luni
Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

USB tip C reprezinta viitorul tehnologiei USB. Noul conector de tip C reprezinta o revolutie in proiectare si operabilitate. Acesta dispune de un design subtire, un conector special adaptabil la numeroase dispozitive din domeniul comunicatilor mobile.

Conector reversibil
Acest cablu USB-C permite utilizatorilor sa incarce usor, convenabil si sa sincronizeze toate dispozitivele compatibile acestui format, cum ar fi: smartphone-uri, laptop-uri, tablete si multe altele. Noul conector simetric va elimina perioada aceea in care incercati sa nimeriti partea corecta cu care trebuie sa introduceti mufa.

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

Dispozitive multiple - un singur cablu
Din ce in ce mai multe dispozitive noi apar acum cu un port USB-C, inclusiv dispozitivele iPhone. Incet, acest nou port USB-C va deveni standard. Cu un singur cablu veti reusi sa incarcati si sa sincronizati toate dispozitivele, telefoane, tablete, boxe, laptopuri, hard-disk-uri si multe altele.

Omni-functional
Un alt beneficiu al cablurilor USB-C este faptul ca acestea nu iti permit numai sa incarci sau sa sincronizezi dispozitive, iti permite si sa incarci dispozitive mai mari, acest cablu putand sa livreze pana la 100 de wati.

Cablu StrikeLine USB-C EZTIP C to Micro USB reversibil

Lungime 100cm
Garantie: 36 luni
Brand: Scosche
Compatibilitate: USB-C

Produse similare