Eşti aici

×

Cablu lightning MFI Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare

69.99RON99.99 RON
0

Cod:
i3FLOA
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
Lightning
Lungime: 
90 cm
24 - 48h
36 luni
Cablu lightning MFI Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare (90 cm)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Cablu lightning MFI Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidareCablul lightning MFI Scosche StrikeLine Flo nu este un simplu cablu. Acesta are incorporat un indicator de incarcare, care va permite sa stiti in orice moment stadiul acestui proces.

Astfel, lumina pe care o veti vedea atunci cand conectati cablul se va misca in directia de incarcare si cu o viteza diferita. Cand bateria este aproape goala, lumina se va vedea trecand foarte rapid, iar pe masura ce telefonul se incarca isi va reduce intensitatea. 

De asemenea, cu ajutorul acestui cablu lightning nu va mai trebui sa verificati constant telefonul pentru a vedea cand este incarcat, o sa va dati seama foarte usor pentru ca se va stinge lumina din interiorul cablului.

Un al avantaj important al acestui cablului StrikeLine Flo este faptul ca are o constructie speciala, plata, pentru a nu se incurca atunci cand nu il utilizati si il strangeti in graba.

Cablu lightning MFI Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare

Cablu lightning MFI Scosche StrikeLine Flo - cu LED de ghidare

Lungimi disponibile: 90 cm
Garantie: 36 de luni
Brand: Scosche
Compatibilitate: Dispozivite Lightning
Telefoane: iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6(s) Plus, iPhone 6(s), iPhone 5s, iPhone 5c and iPhone 5
Tablete / altele :  iPad Pro, iPad Air (2), iPad mini with Retina, iPad 4th generation, iPad mini, iPod touch 5th generation, iPod nano 7th generation
Certificari:  Licentiat MFi

Produse similare