Eşti aici
×

Adaptor casti pentru iPhone 7 / 8

39.99RON159.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest adaptor pentru casti iPhone 7 / 8 va permite sa conectati castile existente direct la noul dvs iPhone prin intermediul portului Lightning, fara a pierde capacitatea de incarcare. Acest device va permite sa utilizati in continuare castile cu fir si sa va bucurati si de o experienta de ascultare imbunatatita.

Adaptor casti pentru iPhone 7 / 8
Adaptor iPhone 7 / 8 cu port de incarcare
Este deja un lucru foarte cunoscut ca a fost eliminata mufa pentru casti de pe telefoanele iPhone 7 / 8. Trebuie sa stiti ca Bluetooth nu este singura dvs optiune. Cu ajutorul acestui adaptor pentru casti iPhone 7 / 8 puteti sa conectati oricare dintre dispozitivele dvs aux favorite la noul dvs smartphone iPhone.

Calitate audio imbunatatita
O conexiune directa de la Lightning la USB va oferi o calitate excelenta a sunetului. Acest cablu minimizeaza orice manipulare a semnalului audio. Desi Bluetooth nu este mult in urma in privinta calitatii audio, totusi nu se compara cu un cablu de acest gen, deoarece Bluetooth manipuleaza semnalul in timp ce transfera fara fir muzica.
Adaptor casti pentru iPhone 7 / 8

Adaptor casti pentru iPhone 7 / 8
Pastrati castile existente
Acest adaptor pentru casti va permite sa conectati castile pe care deja le detineti la noul iPhone. Si nu ne oprim doar la casti. Puteti utiliza cablul auxiliar pentru a conecta iPhone-ul la orice dispozitiv aux-in, cum ar fi boxe, sisteme home stereo si multe altele. Adaptorul ofera in mod convenabil volumul integrat si comenzile de redare / intreupere a muzicii.

Include aplicatia Music Player
Descarcati aplicatia gratuita Scosche Player si App Update Firmware pentru a va asigura compatibilitatea iOS continua. Retineti ca aceasta aplicatie nu este necesara pentru utilizarea adaptorului.
Adaptor casti pentru iPhone 7 / 8

Produse similare