Eşti aici
×

MagicMount PowerBank USB-C

99.99RON229.99 RON
0

Cod:
MAGPBCI
Brand: 
Scosche
Compatibilitate: 
USB-C
Capacity: 
4 000 mah
24 - 48h
24 luni

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Suporturi auto 100% sigure si puternice
MagicMount PRO este construit cu magneti cu 30% mai puternici decat vechea generatie de MagicMount. Acesti magneti foarte puternici tin dispozitivul mobil in siguranta chiar si pe drumurile cu gropi si denivelari si sunt 100% sigure pentru smartphone sau GPS. * Nu functioneaza cu iPod Classic sau alte dispozitive hard disk. Campurile magnetice produse de acesti magneti neodim sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivele hard-disk.

Functionalitate
Husele de protectie cu baterie inclusa pot parea practice, insa acestea sunt voluminoase si s-au dovedit ca durata de viata a bateriei este scurta. In plus, daca schimbati telefonul, va trebui sa cumparati si o alta husa de protectie. Aceasta baterie externa USB-C vine ca o varianta mult mai practica in comparatie cu husele de protectie ce au baterii incluse.
MagicMount PowerBank USB-C

MagicMount PowerBank USB-C
Obtineti doua incarcari rapide pentru dispozitivele Lightning™
Bateria litiu-ion interna reincarcabila de 4000 mAh poate incarca un dispozitiv USB-C complet de doua ori! Am mentionat ca acest PowerBank are o iesire de 2.1 Amp? La 2.1 A, aceasta baterie va incarca in siguranta dispozitivul dvs USB-C, cu cea mai mare viteza posibila. MagicMount PowerBank vine partial incarcat chiar din pachet si are un indicator LED, astfel incat veti putea verifica rapid cantitatea de energie ramasa.

Incluse in pachet
In interiorul pachetului care vine cu PowerBank veti gasi doua placi metalice MagicPlates™. Aceste placi permit bateriei powerbank (care contine magnetii reali) sa se monteze pe dispozitivul dvs. In plus, veti primi un cablu Micro USB pentru a reincarca PowerBank-ul.
MagicMount PowerBank USB-C

MagicMount PowerBank USB-C
Optiunile de plasare
Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectie.

Produse similare