Eşti aici
×

Sistem de prindere cu clema robusta Widjit pentru camere video sport

89.99RON
5

(3 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest sistem de prindere al camerelor video sport este unul cu brat flexibil si cu clema pentru o fixare mai rapida.

Gratie celor sapte conectori, bratul poate fi ajustat si astfel camera se poate orienta in orice directie doresti.

Lungimea bratului flexibil poate fi de maxim 20 de cm. Daca nu doresti sa folosesti intotdeauna bratul flexibil, atunci ai optiunea de a prinde camera video sport GoPro Hero 1, 2, 3, 3+ sau 4 direct de clema.

Greutate: 300 grame
Culoare: Negru
Lungime brat flexibil: 20 cm

Comentarii

1

Poran Mihaela
Am cumparat acest produs si la prima folosire plasticul bratului flexibil a crapat. Calitate foarte slaba. Plasticul bratului este foarte casant tinand cont ca acesta se vrea a fi flexibil. Clema in schimb este ok.
5

Poran Mihaela
Cei de la Smart Products se dovedesc a fi in continuare profesionisti. Mi-au schimbat urgent acest produs. Am evaluat functionarea acestuia si se pare ca este mult mai ok decat primul. Articulatiile bratului sunt mult mai flexibile, probabil primul era gripat. Acest magazin ramane in continuare printre cele mai de incredere magazine online.
5

Filip
E super fain si de calitate. Putin cam scump dar na! Oricum pentru mine pretul nu conteaza as vrea doar sa stiu daca e bun pentru orce camera, mai exact pentru CANON POWERSHOT SX 410 IS. Daca e bun pentru acea camera il iau direct. Nu mai stau pe ganduri.

Produse similare