Eşti aici
×

Incarcator original SJCAM

29.99RON59.99 RON
5

(3 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Acest incarcator este un produs original si este compatibil cu acumulatorii camerelor video sport urmatoare: SJ 4000, SJ 4000 WiFi, SJ 5000, SJ 5000 WiFi, SJ 5000 Plus, M10 si M10 WiFi.

Incarcarea se face prin intermediul adaptorului de priza sau auto cu ajutorul cablului primit odata cu camera video de actiune.

Incarcatorul este unul inteligent, mai exact acesta detecteaza automat inserarea bateriei si isi regleaza singur tensiunea necesara, si, de asemenea, gestioneaza caldura bateriei.

Comentarii

5

Teddy
Am cumparat acest incarcator si am facut proba cu 3 acumulatori de la un SJ 4000. Incarca complet un acumulator in aproximativ o ora. Are doua LED-uri, unul albastru care arata cand e alimentarea conectata la el si unul rosu care arata cand incarca. Cand s-a incarcat complet acumulatorul se stinge LED-ul rosu si ramane cel albastru. Comparativ, incarcarea direct in camera (SJ 4000) dureaza in jur de 4 ore. Atasez doua imagini, una cu LED-ul rosu aprins, cat timp acumulatorul este in incarcare si una cu LED-ul albastru aprins, dupa ce s-a incarcat acumulatorul.
5

Miatov Ivan
Produs bun.
5

Adrian Plop
Foarte bun, ar fi fost bine sa fi putut incarca doua baterii simultan

Produse similare