Eşti aici
×

Baterie Widjit tip acumulator GoPro Hero 1 si 2, Li-ion 1100mAh

39.99RON59.99 RON
0

Cod:
XTGP68
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
GoPro Hero 2, Hero 1
Capacity: 
1 100 mah
24 - 48h
Baterie Widjit tip acumulator GoPro Hero 1 si 2, Li-ion 1100mAh (Negru)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Bateria reincarcabila li-ion are o capacitate de 1100 mAh suficienta pentru a inlocui cu succes acumulatorul camerei tale GoPro Hero 1 sau Hero 2 pentru a nu rata niciun moment important atunci cand esti in mijlocul actiunii.

Daca ai nevoie de mai mult decat atat pentru momentele in care vrei sa filmezi atunci poti sa iei cu tine mai multe baterii GoPro Hero 1, 2.

Exista multe modalitati de a prelungi durata de viata a bateriilor, insa toate acestea fac sa nu va mai puteti bucura de toate functiile oferite de camera de actiune. Astfel, nu exista indoiala ca cel mai usor si sigur mod de a va bucura de camera dvs mai mult timp este sa cumparati o baterie GoPro Hero 1 & 2 suplimentara, sau mai multe. In acest mod, nu va mai trebui sa faceti economie de baterie si va puteti bucura de camera dvs sport la capacitate maxima.

Greutate: 34 Grame
Pachetul Contine: Baterie reincarcabila
Culoare: Alb
Dimensiuni: 5x4x1 cm

Produse similare