Eşti aici

×

Drona Hubsan X4 H501M Waypoints FPV

1,199.99RON
0

Cod:
H501M
Brand: 
Hubsan
EAN: 
6922572406919
24 - 48h
24 luni
Drona Hubsan X4 H501M Waypoints FPV

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Hubsan H501M este o drona construita din materiale rezistente, de cea mai buna calitate, ce va ofera o durata de zbor excelenta de pana la 20 de minute. De asemenea aceasta drona are o functie foarte interesanta si utila, se intoarce singura din locul de unde a plecat, atunci cand intervine o problema sau ramane fara baterie.

GPS-ul incorporat in aceasta drona o ajuta sa intre in modul de autoprotejare atunci cand se pierde conexiunea cu telecomanda. In acest caz sau in situatia cand intra in modul de avarie, drona va prelua controlul si se va intoarce in locul de unde a plecat. Aceasta functie poate fi declansata si manual printr-un buton de pe telecomanda pentru a recupera mult mai rapid si usor drona.

Un alt mod interesant cu care este dotata drona Hubsan H501M este acela de "Follow me". Odata activata aceasta functie, drona va urma singura telecomanda cu ajutorului GPS-ului incorporat.

Aceasta drona este dotata si cu o camera video foarte performanta ce poate capta filme la o rezolutie foarte inalta, de 720P.

De asemenea, printre modurile noi introduse pe aceasta drona se numara decolarea automata si modul headless, ceea ce va ajuta sa o controlati mult mai usor.

Frecventa: 2.4 G
Durata incarcare: 210 minute
Durata zbor: 20 minute
Capacitate baterie: 2700 mAh, 7.4V
Dimensiuni: 8.6*8.6in

Produse similare