Eşti aici
×

Suport smartphone / tableta pentru controller drone DJI

79.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Una dintre cele mai bune parti ale dronelor DJI Mavic Pro / Platinum si DJI Spark este abilitatea lor de a inregistra video, iar cand aveti posibilitaea sa urmariti si in timp real acest lucru, atunci experienta este una perfecta.

Datorita posibilitatii de a atasa un smartphone sau o tableta pentru FPV Flying, utilizatorii acestor drone pot viziona acum la o rezolutie mai buna si pe un ecran mai mare ceea ce inregistreaza drona, capturand astfel imagini aeriene uluitoare.

Compatibilitate – device-uri intre 11.5 – 18.6 cm

Acest suport este versatil si usor de utilizat, datorita faptului ca poate fi utilizat cu orice smartphone sau tableta si nu aveti nevoie de monturi speciale atunci cand schimbati dispozitivele.

Pozitionarea ecranului in partea de sus a transmitatorului dronei face ca experienta sa fie mai simpla si mai usoara, ecranul nu va mai obstructiona sau bloca vizualizarea informatiilor afisate pe transmitator, asa cum se intampla in trecut. Acest lucru il face sa fie mai confortabil si mai usor de utilizat pentru perioade mai lungi de timp.

Suport smartphone / tableta pentru controller drone DJI

Produse similare