Eşti aici
×

Kit de protectie elice si gimbal pentru DJI Phantom 1,2,3

99.99RON159.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Nicio persoana care piloteaza drone nu este imuna la accidentele legate de elice, iar consecintele pot fi oricare, de la distrugerea totala a dronei si pana la ranirea fizica a unor persoane.

Daca accidentul are loc intr-un loc aglomerat, este posibil sa loviti persoanele prezente sau chiar sa le raniti.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa utilizati protectii pentru elice atunci cand utilizati o drona, indiferent de cata experienta aveti in acest domeniu.

Special la aceste protectii, este faptul ca se pot monta / demonta foarte  rapid si usor. Este nevoie doar la prima utilizare de aproximativ 5-10 minute, pentru a instala adaptoarele necesare, apoi totul se face rapid.

Protectiile pentru elice sunt realizate dintr-un plastic special, foarte rezistent. Totusi, indiferent de rezistenta acestuia, daca loviti drona in mod repetat, si aceste protectii vor ceda.

De asemenea, pe langa protectia de elice, am inclus in acest pachet o placa de protectie gimbal, realizata 100% din fibra de carbon. Nu este numai flexibila, este si foarte puternica si durabila, usoara si nu va interfera cu zborul sau imaginile pe care le inregistrati. 

Kit de protectie elice si gimbal pentru DJI Phantom 1,2,3

Kit de protectie elice si gimbal pentru DJI Phantom 1,2,3

Produse similare