Eşti aici
×

Kit de protectie DJI Mavic Pro / Platinum

49.99RON154.97 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Niciun pilot de drone nu este imun la accidentele legate de elice, iar consecinta acestui lucru poate fi oricare, de la stricarea dronei si pana la rani fizice asupra altor persoane. Daca accidentul are loc intr-un loc aglomerat, sunt sanse mari sa raniti o persoana inocenta.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care aveti nevoie de un kit de protectie pentru drona dvs DJI Mavic Pro sau DJI Mavic Pro Platinum. Acest kit va salva drona din multe situatii periculoase, la fel si pe dvs ca pilot.

Durabil dar flexibil

Produsele ce fac parte din acest kit de protectie sunt realizate dintr-un plastic de foarte buna calitate, care nu se sparge la cea mai lovitura. Incercati doar sa indoiti o protectie de elice si veti vedea ca nu pateste nimic.

Asigurati-va investitia

Gimbalul este componenta cea mai delicata a dronelor DJI, fiind plasata in partea de jos, foarte aproape de pamanat. Avand in vedere ca Mavic nu are picioare, este foarte greu sa evitati contactul dur la aterizare dintre gimbal si pamant. Si in acest caz, acest kit de protectie este esential.

Kit de protectie DJI Mavic Pro / Platinum

Kit de protectie DJI Mavic Pro / Platinum

Produse similare