Eşti aici
×

Geanta de transport mica pentru drone, DIY

119.99RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Do it yourself (DIY): in interiorul acestei genti de transport veti gasi o spuma pre-taiata pentru a va construi singuri spatiile de depozitare ale dronei si accesoriilor pe care le veti transporta.

Astfel geanta este potrivita pentru mai multe tipuri de mini-drone si nano-drone, cum ar fi: Cheerson CX-10, Eachine H8, Holy Stone HS170 & F180C, Jjrc H20, 250 Quadcopter Frame.

Foarte important este faptul ca aceasta geanta poate fi adaptata de dvs pentru a transporta absolut orice model de mini-drona sau nano-drona.

Creata pentru utilizarea in conditii grele – rezistenta impotriva caderilor si accidentelor, impermeabila. Problema altor genti de transport pentru drone este ca nu sunt confectionate din materiale suficient de dure pentru a rezista la uzura. Aceasta geanta insa este construita din materiale rezistente, EVA, astfel nu este numai rezistenta impotriva caderilor ci si rezistenta la apa.

Designul unibody va asigura ca nu se va rupe in bucati – aceasta geanta are o constructie unica intre aceste produse. Este construita din 2 fete unibody care compun o structura foarte rezistenta. Nu are nici balamale, rame, suruburi sau alte accesorii care ii pot compromite structura de rezistenta.

Umpluta cu spuma pentru a tine accesoriile pe loc si pentru amortizare – interiorul este format dintr-o spuma tare, un material durabil si rezistent. Partea de sus a gentii este din spuma moale pentru a tine accesoriile pe loc.

Design elegant si un corp dur exterior – aceasta geanta de transport a fost construita in primul rand pentru a pastra drona si accesoriile sale in siguranta atunci când o transportati dar și sa arate bine. Aceasta are un design frumos cu o culoare de negru care arata foarte elegant si la moda.

Dimensiuni: 28cm x 21m x 26cm

Geanta de transport mica pentru drone, DIY

Produse similare