Eşti aici
×

Geanta pentru Drona DJI Mavic Air 2

149.99RON174.99 RON
0

Cod:
CAS-MVK-AIR2
Brand: 
Drone Pit Stop
Compatibilitate: 
DJI
24 - 48h
12 luni
Geanta pentru Drona DJI Mavic Air 2
Stoc limitat

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Daca ati ajuns la acest produs probabilca detineti deja una sau mai multe drone, iar in timp ce nu folositi una dintre ele, cel mai sigur ar fi sa o tineti depozitata intr-o geanta speciala.

Ganditi-va ca aceasta este o geanta in care se va potrivi atat drona dvs cat si accesoriile sale vitale. In interior veti gasi spuma pre-taiata, astfel incat se va potrivi cu modelul DJI Mavic Air 2, cu controlerul ei si accesoriile suplimentare necesare.

Puternica, durabila si antistatica

Sa ne gandim la cazul in care drona dvs DJI Mavic Air 2 va cadea sau va fi lovita de catre o persoana sau un animal de companie, daca nu este protejata de o geanta speciala, cel mai probabil se va strica. Nu este cazul atunci cand se afla in geanta aceasta de protectie, care datorita spumei dense din interior va amorsa drona si toate accesoriile ei impotriva oricarui impact.

Stiti ce este special la materialul Eva din care este facuta aceasta geanta? Este rezistent la fisuri, la radiatii ultraviolete, la apa si chiar la unele lovituri foarte dure.

Geanta este compatibila cu drona DJI Mavic Air 2.

Produse similare