Eşti aici
×

Kit Fly More pentru DJI Mavic 2 Pro/Zoom

1,899.00RON
0

Brand: 
DJI
Cod:
CP.MA.00000037.01
Compatibilitate: 
DJI Mavic 2 PRO
24 - 48h
12luni
Kit Fly More pentru DJI Mavic 2 Pro/Zoom
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Setul Fly More pentru DJI Mavic 2 Pro/Zoom include doua baterii inteligente, un incarcator auto, un hub de incarcare a bateriei, un adaptor pentru powerbank, elice cu zgomot redus si o geanta de umar.

Ambele baterii de zbor inteligente au o capacitate de pana la 59,29 Wh si fiecare are un timp de zbor de maxim 31 minute. Cu sistemul inteligent al bateriei DJI incorporat, starea bateriei este monitorizata si raportata in timp real, permitandu-va sa va concentrati mai mult asupra zborului.

Incarcatorul auto Mavic 2 va permite sa incarcati bateriile in timp ce conduceti si are o putere maxima de iesire de pana la 80W si dispune de protectie la joasa tensiune.

Hubul de incarcare al bateriei imbunatateste eficienta incarcand bateriile in ordine in functie de nivelul de putere ramas. Datorita faptului ca acest hub este pliabil, il puteti lua cu usurinta in orice loc doriti. Puteti incarca pana la patru acumulatori simultan.

Adaptorul pentru powerbank transforma bateriile dvs inteligente in powerbank-uri de mare capacitate. Fiecare adaptor de baterie are doua porturi USB de tip A, oferind o iesire dubla de 10W, permitandu-va sa incarcati complet un smartphone folosind doar 20% dintr-o baterie.

In pachet veti gasi si doua perechi de elice cu zgomot redus. Aceste elice de noua generatie adopta un design aerodinamic nou, care are ca rezultat un zbor mai linistit si o eficienta sporita.

Geanta de transport este special conceputa pentru Mavic 2. Este capabila sa detina o drona, o telecomanda, patru baterii, un smartphone, elice suplimentare, filtre ND, cabluri, carduri microSD si multe alte accesorii.

Ce contine kitul?

  • 2 x baterii inteligente
  • 1 x incarcator auto
  • 1 x hub de incarcare
  • 1 x adaptor pentru powerbank
  • 2 x seturi elice cu zgomot redus
  • 1 x geanta transport

 

Produse similare