Eşti aici
×

Set de incarcator + 5 acumulatori pentru HUBSAN x4 H107C, 3.7V, 500mAh

149.99RON199.99 RON
5

(2 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Dronele sunt niste gadgeturi foarte interesante cu care ne putem distra destul de mult timp. Din pacate insa, capacitatea bateriilor cu care ele vin este de cele mai multe ori destul de mica, probabil insuficient pentru o singura utilizare.

La fel cum pentru alte gadgeturi exista baterii de schimb pentru a nu ne limita distractia, la fel putem  proceda si cu dronele.

Astfel, Smart Products va ofera un pachet cu 5 acumulatori de schimb cu o capacitate de 500 mAh fiecare, compatibil cu Drona HUBSAN x4 H107C.

Se potrivesc cu urmatoarele Drone: Hubsan X4 (H107L H107C H107D), Walkera Super CP, V252, JXD385, UDI U816A, Mini CP, Genius CP 

Aceste baterii LiPo sunt de inalta calitate si va ofera un zbor de aproximativ 7-8 minute, gratie capacitatii lor de 500mAh.

Usor de schimbat
De cele mai multe ori este destul de dificil sa scoateti bateria din drona. Astfel, am decis sa adaugam la aceste baterii un mecanism de care sa puteti trage cu usurinta, pentru a nu mai fi nevoiti sa le scoateti tragand de cablurile electrice.

Spatiu de numerotare
Pentru a tine evidenta bateriilor dvs LiPo este de ajutor sa le puteti numerota. Am lasat un loc special pe fiecare baterie unde puteti scrie numarul ei, astfel o sa fie mai usor sa stiti ce baterie este incarcata sai ce baterie trebuie sa o incarcati.

Dimensiuni: 43mm x 19mm x 8mm 
Greutate: 12.6 grame fiecare
Durata incarcare: intre 40-50 minute

De asemenea, in acest pachet veti gasi si un incarcator special ce poate incarca cei cinci acumulatori simultan.

Set de incarcator + 5 acumulatori pentru HUBSAN x4 H107C, 3.7V, 500mAh

Comentarii

5

Bogdan

Am achizitionat acest set impreuna cu drona fiindca stiam ca un acumulator nu tine foarte mult. Nu e deloc amuznat sa te opresti dupa fiecare descarcare sa reincarci.

Am observat ca acesti acumulatori au specificata o capacitate mai mare decat cel standard (500mAh vs 380mAh) si am fost curios daca intr-adevar zboara mai mult drona cu acesti acumulatori.

Am incarcat acumulatorul original si un acumulator din set cu incarcatorul original pana cand s-a stins ledul. Apoi am cronometrat cat timp pot tine drona in aer folosindu-l pe fiecare. Rezultatele arata cam asa:
Cu acumulatorul original am reusit sa controlez drona bine timp de 4minute si 30 de secunde dupa care am simtit ca e mai instabila iar la 5 minute 54 secunde au inceput ledurile sa palpaie.
Cu acumulatorul din set, initial am controlat drona mai greu. Cred ca se comporta diferit putin din cauza greutatii putin mai mari. Dupa aproximativ 1 minut am reusit sa o linistesc si a fost stabila pana la 5 minute si 35 de scunde cand am simtit acelasi scadere de manevrabilitate si la 7 minute au inceput ledurile sa palpaie.

Per total, as zice ca drona castiga cam 1 minut de zbor, dar acest minut il ai la inceput nu la final. Adica se prelungeste perioada in care drona are curent suficient nu perioada de la final in care drona raspunde mai rau la comenzi.

Durata de incarcare n-am cronometrat-o pentru ca nu am stat langa sa vad cand se stinge ledul. Dar estimez ca dureaza cam 40min - 1h in functie si de sursa de curent.

5

Tobol Liviu

Foarte multumit din punct de vedere al calității!

Produse similare