Eşti aici
×

Incarcator triplu + trei acumulatori pentru minidrone Parrot, 600 mAh

229.96RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Dronele sunt niste gadgeturi foarte interesante cu care ne putem distra destul de mult timp. Din pacate insa, capacitatea bateriilor cu care ele vin este de cele mai multe ori destul de mica, probabil insuficient pentru o singura utilizare.

La fel cum pentru alte gadgeturi exista baterii de schimb pentru a nu ne limita distractia, la fel putem  proceda si cu dronele.

Astfel, va oferim acest kit de incarcare pentru minidronele Parrot, ce contine un incarcator rapid si trei acumulatori cu o capacitate de 600 mAh fiecare.

Noile baterii concepute pentru aceste drone sunt de mici dimensiuni, au capacitate mai mare si sunt echipate cu placi de protectie, care reduc in mod eficient supraincarcarea si descarcarea.

Bateriile sunt compatibile cu minidronele Parrot Jumping Sumo, Swing Drone, Mambo Drone, Rolling Spider, Airborne Night Drone, Airborne Cargo Drone, Hydrofoil Drone, Jumping Race Drone, Jumping Night Drone.

Incarcator triplu + trei acumulatori pentru minidrone Parrot, 600 mAh

Produse similare