Eşti aici
×

Camera supraveghere IP de interior, baby monitor 1080P SMART, WiFi Tuya/Smart Life, Google Assistant si Alexa

199.99RON339.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Camerele de supraveghere IP de interior pot fi o solutie perfecta pentru oricine doreste sa supravegheze un anumit loc, un obiect sau o persoana.

Camerele de supraveghere IP (Internet Protocol) au o multime de avantaje: ofera o imagine cu o calitate superioara atat ziua cat si noaptea, rezolutie mare, cadru extins, diferite functii si facilitati ce pot fi programate.

Aceasta camera de supraveghere are o rezolutie de 3 MP ceea ce o ajuta sa inregistreze la o rezolutie FullHD 1080p (1920 x 1080 pixeli). Inregistrarea pe timp de noapte este si ea de buna calitate, cu o raza de actiune a senzorului infrarosu de aproximativ 8-10 metri.

Camera supraveghere interior / baby monitor 1080P SMART, WiFi Tuya/Smart Life compatibil Alexa si Google Assistant

Un alt mare avantaj al acestui model de camera de supraveghere este ca are microfon si un difuzor incorporate, astfel incat puteti sa discutati cu persoana care se afla in fata camerei. 

Senzor de 3MP si o rezolutie FullHD 1080P

Camera este echipata cu lentile HD de buna calitate care va ajuta alaturi de senzorul performant sa filmati HD 1080P. Imaginile obtinute sunt clare si foarte apropiate de realitate.

 

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY
Aplicatii dedicate APP STORE

 

Camera suporta carduri de memorie TF cu capacitate intre 16-128 GB.

Acest dispozitiv este compatibil cu toate produsele din categoria Smart Home ce functioneaza cu aplicatiile Tuya / Smart Life / Google Assistant sau Alexa.

Senzor: 1/3, 3MP
Alimentare: 5V/1.6A
Rezolutie: FullHD 1080P
Format: H.264
Card: TF, 16 - 128 GB

Produse similare