Eşti aici
×

Bec LED WiFi inteligent 9W, 1000 lm - Tuya, Smart Life

49.99RON79.99 RON
5

(5 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

In prezent, becurile inteligente sunt unele dintre cele mai utile smart gadgeturi din jur. Va permit sa controlati lumina dintr-o incapere printr-o simpla aplicatie de pe smartphone. Puteti sa le activati sau sa le dezactivati de la distanta, sa le diminuati puterea sau sa schimbati culoarea luminii.

Acest bec inteligent este compatibil cu soclul E27, are o putere de 9W si 1000 lumeni.

Compatibil cu Amazon Alexa si Google Home – puteti controla becul vocal, prin intermediul asistentilor inteligenti Amazon Echo sau Echo Dot, precum si prin Google Home Assistant.

 Bec inteligent LED, WiFi SMART RGBW, Tuya Smart Life, 9W, 900 lm - compatibil Alexa si Google Assistant

Control inteligent – functioneaza atat cu retelele Wi-Fi cat si cu cele mobile. Puteti controla becul inteligent cu ajutorul smartphone-ului cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicatia dedicata va ajuta sa controlati un singur bec sau pe toate impreuna, daca detineti mai multe. Cu functiile de programare, puteti seta ora de pornire / oprire, conform calendarului zilnic. De asemenea, luminozitatea luminii poate fi ajustata pentru a alege o lumina mai confortabila atunci cand lucrati sau cititi. Preluati controlul iluminarii direct prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. Aveti disponibile toate culorile RGBCW si variantele de rece sau cald. 

Aplicatii dedicate GOOGLE PLAY

 

Aplicatii dedicate APP STORE

 

Economisiti energie – iluminarea cu LED va ajuta sa economisiti cu pana la 80% energie electrica in comparatie cu becurile traditionale. De asemenea, au o durata de viata indelungata si o reducere a timpului de inlocuire.

Dupa ce faceti cu succes imperecherea becului cu aplicatia Smart Life, aveti posibilitatea sa il actualizati la cea mai noua versiune de firmware. Aceasta actualizare rezolva unele bug-uri, printre care si acea eroare prin care becul pornea singur.

 Bec inteligent LED, WiFi SMART RGBW, Tuya Smart Life, 9W, 900 lm - compatibil Alexa si Google Assistant

 Bec inteligent LED, WiFi SMART RGBW, Tuya Smart Life, 9W, 900 lm - compatibil Alexa si Google Assistant

 Bec inteligent LED, WiFi SMART RGBW, Tuya Smart Life, 9W, 900 lm - compatibil Alexa si Google Assistant

Voltaj: AC110-250V
Putere: 9 W
Lumeni: 1000
Wireless: Wi-Fi 2.4GHz
Standard wireless: IEEE 802.11b/g/n
Soclu: E27
Dimensiuni: 60 * 125 mm
Spectru culori: RGB+CW
Aplicatii: Smart Life / Tuya
Temperatura culoare: 2700 – 6500 K
Control vocal: Alexa, Google Assistant, Siri

Comentarii

5

Bugala mihai
Luminozitate foarte buna, se conectează repede, functioaneaza foarte bine cu google home.
5

TonyCs10
Instalare foarte usoara, functioneaza excelent cu Google Home. Folosesc de 2 saptamani, pana acum nu am avut probleme.
5

Bala Laurentiu
Funcționează perfect! Poate fi controlat cu ușurintă atat de pe telefonul mobil, prin aplicația dedicată, cât și prin Alexa! Nu știu cum, dar numele pe care device-ul îl are implicit in aplicație este... Lampasu, ceea ce m-a amuzat și de aceea nu am încercat sa-l schimb! Și Alexa e foarte haioasa când repeta uneori comanda de aprindere/stingere a becului pronunțând numele acestuia (folosesc varianta in franceza...)!
5

Cristea Alin
Merge foarte bine.
5

Bogdan
Luminozitate foarte buna, usor de conectat prin smart life. Merge excelent cu Amazon Alexa. Lumina calda, rece si toata paleta de culori.

Produse similare