Eşti aici
×

Banda LED WiFi SMART, compatibila Tuya, Smart Life, Google Assistant si Alexa - 12V, 5 metri

159.99RON389.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Benzile LED Teckin pot fi folosite pentru decorarea unui living, dormitor, bucatarie, a unei verande sau a meselor pentru computer.

Avantaje:

  • luminozitate reglabila
  • gama mare de culori
  • poate fi folosita intr-o multime de moduri
  • control de la distanta prin aplicatie dedicata
  • poate fi taiata in functie de dimensiunea dorita
  • materiale de buna calitate

Banda LED este foarte usor de instalat, banda adeziva va permite sa o instalati in doar cateva minute.

Banda este formata din 150 de LED-uri ce isi pot schimba culorile in peste 20 de milioane de nuante, atunci cand doriti acest lucru. Cu ajutorul aplicatiei dedicate sau a telecomenzii puteti regla si intensitatea luminii.

Aceasta banda are un microfon incorporat care o face sa raspunda in timp real la sunete, astfel incat LED-urile vor clipi in functie de ritmul muzicii.

Aceasta banda LED se conecteaza direct la priza.

Banda led

Pentru TV si decorarea dormitorului

Acest lucru inseamna ca puteti alege dintr-o varietate de efecte de iluminare, folosind telefonul sau telecomanda inclusa. Puteti controla culoarea si luminozitatea pentru o varietate de ocazii. Este potrivita pentru televizor, sufragerie, dormitor.

banda led

DIY pentru mobila

Puteti adapta benzile de lumina flexibila dupa cum este necesar pentru a va indeplini scopul. Puteti simula indeaproape lumina naturala, puteti oferi suficienta luminozitate atunci cand este intuneric sau puteti lumina mobilierul pentru un aspect modern.

banda LED smart

Decoreaza bucatarie

Luminozitatea reglabila si culorile multiple va permit sa creati propriul stil in bucatarie. Luati masa intr-o atmosfera confortabila si calda. Lumina este suficient de lunga pentru a decora orice blat de bucatarie.

banda led inteligenta

Decor pentru petreceri

Folositi banda la evenimente, afisati reclame sau impodobiti casa si gradina pentru Craciun.

Lungime: 5 metri
Lumeni: 1200 lumeni
LED-uri: 150
Voltaj: 12V

Produse similare