Eşti aici

×

Boxa portabila JBL Horizon - 10W

575.00RON
0

Cod:
JBLHORIZONBLKEU
Brand: 
JBL
Putere: 
10 W
Conectivitate: 
Bluetooth
24 - 48h
24 luni
Boxa portabila JBL Horizon - 10W (Negru)
In stoc furnizor

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

JBL Horizon este un ceas cu radio ce foloseste tehnologia Bluetooth. Acest radio are un afisaj digital unde sunt afisate ora, data si ziua saptamanii si o serie de butoane ce sunt insa foarte usor de utilizat: butoane pentru volum, alarma, stop / play, radio FM, butonul pentru bluetooth si butonul pentru modul sleep.

Performanta oferita de ele 2 difuzoare a cate 5 W fiecare este una foarte buna daca ne raportam categoriei de pret din care face parte acest produs.

O alta utilitate oferita de JBL Horizon este aceea ca include si 2 porturi USB cu puterea de 1A pentru a incarca alte gadgeturi pe care le detii.

JBL Horizon iti ofera posibilitatea sa setezi doua alarme pe care poti sa le personalizezi cu una din melodiile presetate sau cu postul de radio favorit.

In timp ce alarma porneste, sunetul boxei portabile creste in intensitate treptat la fel ca si lumina ambientala a acestui radio.

Specificatii: 
Dimensiuni: 160 x 183 x 86 mm
Greutate: 890 gr.
Putere: 10 W
Frecventa: 70Hz – 20KHz
Distorsiuni: 82.5 dB @ 1m
Bluetooth: Bluetooth V 4.0
Raza wireless: pana la 10 metri
JBL- Horizon

Produse similare