Eşti aici
×

Scosche MagicMount PRO Home / Office review

Scosche MagicMount PRO Home / Office review

Dispozitivele pentru montarea telefonului in masina sunt destul de populare, dar de cele mai multe ori casa si biroul sunt trecute cu vederea. MagicMount Pro Home / Office de la Scosche aduce functiile unui suport telefon MagicMount Pro in biroul sau casa dvs. Suportul pe care noi l-am testat a venit alaturi de suportul optional Apple Watch.

Specificatii suport magnetic MagicMount PRO Home / Office

  • suport reglabil, cu 4 axe ajustabile, permite unghiuri de vizualizare optime
  • portul de baza va ajuta sa pastrati cablurile de incarcare
  • baza cu ventuza cu aspiratie StickGrip asigura o fixare sigura pe aproape orice suprafata texturata
  • magnetii neodim puternici sunt 100% siguri pentru dispozitive
  • suportul Apple Watch optional este compatibil cu cablul de incarcare existent

Scosche MagicMount PRO Home / Office review

Ce gasim in pachet

  • Suportul magnetic MagicMount PRO Home/Office
  • placa metalica mare
  • placa metalica mica
  • carpa de curatat
  • manual de utilizare

Design si constructie 

Simplitatea este ceea ce descrie cel mai bine acest suport telefon. Nimic exagerat de fantezist sau scandalos, doar un design simplu si materiale de foarte buna calitate. Baza suportului este lipicioasa si are o parghie care ii confera aspiratie pentru a se lipi de masa. Bratul care tine suportul pentru magnet are o decupare frumoasa pentru a permite cablurilor sa treaca. Bratul pentru incarcarea Apple Watch (care este optional) se monteaza in spate cu ajutorul suruburilor existente. In general, acest suport magnetic are un design simplu dar eficient si este construit cu materiale de cea mai buna calitate.

Usurinta in utilizare

Cel mai greu lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa montati bratul optional pentru Apple Watch. Altfel, este foarte usor de utilizat. Luati din pachet placa metalica pe care doriti sa o utilizati, montati-o pe saptele telefonului sau in interiorul carcasei, apoi blocati suportul pe un birou sau pe masa si apropiati telefonul de brat. Este foarte usor, dar chiar si asa, veti gasi in pachet instructiuni grafice detaliate.

Scosche MagicMount PRO Home / Office review

Performanta

Baza insasi este solida, iar spatele lipicios are o cantitate potrivita de lipici, iar in afara de acest lucru, dupa o perioada de utilizare, puteti spala baza pentru a reimprospata aderenta. Mecanismul de blocare functioneaza foarte bine si creste aderenta, ajutand la mentinerea solida a suportului. Noi am fost foarte impresionati de magneti. Am montat placa metalica in spatele unei carase de protectie destul de groase, dar chiar si asa magnetii de pe suport si-au facut treaba foarte bine.

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui suport telefon pentru birou, pentru blatul din bucatarie sau pentru orice alt loc in care doriti sa utilizati telefonul, atunci MagicMount PRO Home/Office poate fi o alegere inteleapta. Pentru pretul accesibil de 219 lei veti obtine un suport cu o constructie solida, un design simplu dar practic si un produs de inalta calitate.