Eşti aici
×

Review drona de vanzare Hubsan H501M

Review drona de vanzare Hubsan H501M

Drona Hubsan H501S este in continuare una dintre cele mai ieftine drone cu motoare fara perii (brushless) pe care le puteti cumpara. Insa, in urma cu ceva timp, producatorul a lansat versiunea H501M, iar vestea cea mai buna vine abia acum, Hubsan a redus pretul. Cea mai mare diferenta dintre H501S si H501M este ca veti vedea semnalul FPV pe smartphone prin intermediul unei aplicatii dedicate si tehnologia 5G, in comparatie cu semnalul analogic de 5,8 GHz de pe monitorl controlleruli in cazul dronei H501S.

Inainte de a comanda una dintre aceste drone de vanzare ar trebui sa vedeti si specificatiile fiecareia dintre ele. Modelul H501M utilizeaza un semnal FPV WiFi, iar prin intermediul controllerului si a functiei Bluetooth il va afisa pe smartphone. Acest set-up functioneaza bine, insa este posibil ca in unele momente si in functie de semnal, sa vi se para ca drona prezinta lag, insa problema apare de la semnalul trimis pe smartphone si nu de la drona.

Review drona de vanzare Hubsan H501M

Specificatii drona Hubsan H501M

Dimensiune drona: 311 x 311 x 70 mm
Greutate drona: 444g (inclusiv bateria)
Freventa: 2.4G
Semnalul FPV: WIFI
Baterie: 7.4V 2700mAh Lipo
Durata de zbor: Aproximativ 20 min
Durata de incarcare: Aproximativ 210 min
Controller: HT009
Rezolutie camera: 1280 X 720P
Baterii controller: 1.5V X 3 AAA
Dimensiunea rotorului: 185mm
Motor Brushless: KV1650 PM1806
ESC: Brushless 12A X 4

Drona de vanzare Hubsan H501M are o lista impresionanta de caracteristici, cam la fel ca si versiuenea anterioara H501S. Timpul de zbor a ramas acelasi, de aproximativ 20 de minute, iar functia GPS o ajuta sa fie mult mai stabila si sa isi mentina altitudinea singura atunci cand doriti acest lucru. De asemenea, veti avea si o multime de moduri de zbor presetate, inclusiv modul Orbita (care va permite sa alegeti un punct de interes iar apoi drona va zbura in jurul acestuia 360 de grade), Follow me (prin care puteti seta drona sa urmareasca un obiect sau o persoana in miscare), modul Headless (modul prin care indiferent de locul in care este indreptata drona, comenzile stanga – dreapta – inainte – inapoi vor ramane aceleasi) si modul de revenire acasa (adica atunci cand bateria este pe terminate sau se pierde conexiunea cu controllerul pentru mai mult de trei secunde, drona se va intoarce si va ateriza automat din locul in care a decolat).

Review drona de vanzare Hubsan H501M

Review drona de vanzare Hubsan H501M

Camera foto/video de pe drona H501M

Camera foto de pe Hubsan H501M este o camera 720P, iar imaginile surprinse de aceasta le puteti vedea in timp real direct pe smartphone sau tableta, prin intermediul aplicatiei dedicate. Drona poate fi controlata atat din aplicatia amintita anterior, cat si prin controllerul inclus in pachet. Telecomanda este mai mica decat cea pentru drona H501S pentru ca aceasta nu mai are ecranul pentru FPV integrat, ci doar un suport in care sa montati smartphone-ul.

Review drona de vanzare Hubsan H501M

Concurentii dronei H501M

Concurentul cel mai important si renumit al acestei drone este DJI Spark, dar din pacate pretul acesteia ajunge sa fie de aproape trei ori mai mare. Cu functia FPV 5G, H501M poate fi mai repede comparata cu MJX Bugs 2W, ambele fiind foarte bune si asemanatoare ca specificatii. Din pacate, cea din urma amintita nu este disponibila si pe piata din Romania.

Totusi daca doriti cea mai buna calitate pentru drona dvs si pretul nu reprezinta o problema atunci DJI Spark este alegerea corecta. Insa daca cautati o drona care isi face treaba foarte bine si care este plina de functii si caracteristici importante, dar vreti si un pret mai mic, atunci Hubsan H501M este alegerea logica si corecta pe care ar trebui sa o faceti.