Eşti aici
×

Primele oferte pentru Black Friday 2019!

Primele oferte pentru Black Friday 2019!

In trecut Black Friday insemna o singura zi de cumparaturi in exces. Oamenii se trezeau a doua zi de dimineata dupa Ziua Recunostintei,  se indreptau spre mall-uri si se luptau sa prinda produsele cu cele mai mari reduceri. In prezent, reducerile tin in general trei zile, vinerea si cele doua zile de weekend ce urmeaza, dar exista si magazine care fac aceasta campanie pentru mai multe saptamani.

Black Friday si intreg fenomenul generat de acesta a aparut pentru prima data in SUA, in zona Philadelphia, in anul 1966. Aceasta campanie a luat nastere a doua zi dupa Ziua Recunostintei, iar denumirea zilei isi are originile in contabilitatea magazinelor care obisnuiau sa noteze profitul cu negru si pierderile cu rosu.

Anul acesta, in Romania, data oficiala pentru campania de reduceri Black Friday este pe 15 Noiembrie, chiar daca foarte multe magazine online si fizice au inceput deja reducerile inca de la inceputul lunii. Cele mai mari magazine totusi, au ales ca data comuna 15 Noiembrie si cele doua zile de weekend ce urmeaza.

Asadar, in continuare va facem cunoscute primele produse ce vor fi reduse odata cu inceperea oficiala a campaniei de reduceri Black Friday.

Primele oferte pentru Black Friday 2019!

Camera de actiune SJCAM SJ360 - 69% reducere (99.99 RON)

Realitatea virtuala este o industrie masiva care continua sa creasca. Ba chiar a determinat companiile sa inceapa producerea de camere de actiune ce inregistreaza la 360 de grade. Camerele de actiune sunt mici si usor de atasat, pot fi folosite pentru a crea niste medii fantastice de realitate virtuala.

SJCAM SJ360 are un design tipic pentru camerele de actiune 360. Are o forma rotunda cu dimensiunile 50 x 50 x 50 mm. Este construita din plastic de buna calitate si arata intr-adevar modern si elegant.

La fel ca majoritatea camerelor de actiune de 360 de grade, nu exista multe rezolutii video sau rate de cadru din care sa alegeti. SJ360 inregistreaza videoclipuri la o rezolutie 2K si 30 fps sau 1440p la 30 fps. Totusi, ce conteaza cel mai mult la o astfel de camera este calitatea filmarilor, iar la acest capitol SJ360 este foarte buna.

SJCAM SJ360 vine cu WiFi, astfel incat poate fi conectata la un smartphone cu Android sau iOS. Trebuie doar sa descarcati aplicatia dedicata pentru aceasta, prin care puteti controla complet camera de la distanta.

Bateria reincarcabila de 1300 mAh va permite sa captati imagini pana la 2 ore, sau poate rezista in stand-by pana la 8 ore.

Camera SJ360 are o multime de moduri de fotografiere, cum ar fi: fisheye, hemisphere, sphere, panorama, cylinder si VR, acesta din urma functionand perfect cu ochelarii pentru realitatea virtuala.

SJCAM SJ360 vine cu WiFi, astfel incât sa poata fi conectat la un smartphone Android sau iOS. Trebuie doar sa descarcati aplicatia SJCAM ZONE care este aceasta. Este o aplicatie destul de usoara si bine dezvoltata. Nu am observat personal nicio eroare sau ceva ciudat. Cu aplicatia puteti controla complet SJ360 de la distanta. Puteti modifica setarile, vizualiza imagini in direct si chiar incepe inregistrarea. Este foarte important sa aveti daca intentionati sa montati camera undeva.

Primele oferte pentru Black Friday 2019!

Bec inteligent Wi-Fi SMART RGBW, 7W E27, compatibil cu Alexa si Google Home - 54% reducere (59.99 RON)

Becurile s-au schimbat foarte mult in ultimii ani si au devenit inteligente. Acum puteti sa inlocuiti becul dvs incandescent standard, cu o varietate de solutii pe care le puteti controla doar cu cateva apasari de pe smartphone sau tableta.

Un bec inteligent poate sa va aduca multe avantaje, printre care cele mai importante:

Salvarea energiei – cu asa o usurinta in a diminua luminile, acum este mai usor sa economisiti energie. Puteti face acest lucru manual din aplicatia de pe dispozitivul mobil sau puteti configura senzori de miscare. De asemenea, cand nu este nimeni intr-o camera, puteti programa becurile sa se opreasca si sa se aprinda din nou atunci când detecteaza miscare in camera.
Confort – puteti sa va asezati la birou, in pat sau chiar sa fiti intr-o alta tara si totusi sa puteti controla lumina din casa. Sau daca uitati lumina aprinsa intr-o alta camera si nu vreti sa va mai ridicati din pat pentru a o stinge, puteti sa faceti acest lucru din aplicatie. Un alt avantaj este ca puteti regla luminozitatea, intensitatea si nuanta.
Scene personalizate – veti avea o multime de scene de iluminare predefinite. Acestea va pot ajuta sa schimbati culorile si intensitatea in functie de starea dvs. Puteti seta becul sau plafoniera ca atunci când va treziti dimineata lumina sa fie mai calda si mai putin intensa, la fel si seara când va uitati la televizor.
Usor de configurat – este suficient sa scanati codul QR pentru a descarca aplicatia pe smartphone, sa montati becul inteligent si apoi sa faceti conexiunea intre aplicatie si acesta.

Primele oferte pentru Black Friday 2019!

Kit accesorii 40 in 1 pentru GoPro Hero 5 / 6 / 7 - 33% reducere (99.99 RON)

Camerele GoPro sunt compacte, durabile si sunt destinate inregistrarii videoclipurilor in situatii extreme - cum ar fi activitatile in aer liber. 

Atunci cand a fost introdusa pentru prima data, GoPro era singura optiune disponibila pentru camerele clasice video HD super-compacte. Astazi, alti producatori si-au prezentat propriile modele, dar linia de produse GoPro inca domina piata.

Indiferent de cat de bune sunt camerele lor, GoPro nu include o multime de accesorii utile. De obicei trebuie sa fie achizitionate separat si, in cele mai multe cazuri, un nou proprietar de GoPro va merge imediat la cumparaturi de accesorii. Este foarte util sa ai la tine un ham, un holder, o carcasa de protectie si alte accesorii care nu sunt furnizate de GoPro. Pe deasupra, cele mai bune variante sunt kiturile de accesorii care includ articole ieftine dar care se vor dovedi intotdeauna utile. Trusa pe care noi v-o oferim include 40 de accesorii pentru camerele de actiune GoPro Hero 5 / 6 / 7:

  • 1 x Suport incheietura mainii
  • 1 x Curea de prindere pe casca
  • 1 x Monopod extensibil
  • 1 x Ham pentru piept
  • 1 x Curea pentru cap
  • 1 x Rama de protectie
  • 2 x Cleme QR Buckle
  • 2 x Cleme fixare in forma de carlig J'Hook
  • 1 x Sistem de prindere cu ventuza
  • 1 x Suport telefon extensibil
  • 1 x Sistem de prindere pe bicicleta / motocicleta
  • 1 x Geanta de transport mica
  • 1 x Micro trepied
  • 1 x Burete de plutire Floaty Sponge
  • 3 x Surub din metal
  • 2 x Surub din metal cu piulita
  • 1 x Kit de fixare cu adeziv 3M
  • 1 x Maner plutitor
  • 12 x Insertii antiaburire
  • 1 x Sistem de prindere pentru securizarea camerei
  • 4 x Sistem de prindere pentru trepied

Acestea sunt primele oferte pe care vi le prezentam inainte de lansarea campaniei de Black Friday. Va asteptam cu mult mai multe reduceri in dimineata zilei de 15 Noiembrie.

De asemenea, vrem sa va spunem ca toti cei care vor realiza o comanda pe site-ul nostru, indiferent de valoare, vor intra in tombola ce are ca premiu o Trotineta electrica RYDE 350W-10". Regulamentul de participare il gasiti pe site-ul nostru.