Eşti aici

×

Bec inteligent Wi-Fi SMART RGBW, 7W E27, 450 lm, compatibil cu Alexa si Google Home - by Widjit

79.99RON129.99 RON
0

Cod:
OS-BB06
Brand: 
Widjit
Compatibilitate: 
Amazon Alexa, Google Home
24 - 48h
12 luni
Bec inteligent Wi-Fi SMART RGBW, 7W E27, 450 lm, compatibil cu Alexa si Google Home - by Widjit
In stoc

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

In prezent, becurile inteligente sunt unele dintre cele mai utile smart gadgeturi din jur. Va permit sa controlati lumina dintr-o incapere printr-o simpla aplicatie de pe smartphone. Puteti sa le activati sau sa le dezactivati de la distanta, sa le diminuati puterea sau sa schimbati culoarea luminii.

Becul inteligent este compatibil cu soclul E27, are 7W si 450 lumeni.

Compatibil cu Amazon Alexa si Google Home – puteti controla becul vocal, prin intermediul asistentilor inteligenti Amazon Echo sau Echo Dot, precum si prin Google Home Assistant.

Control inteligent – functioneaza atat cu retelele Wi-Fi cat si cu cele mobile. Puteti controla becul inteligent cu ajutorul smartphone-ului cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicatia dedicata va ajuta sa controlati un singur bec sau pe toate impreuna, daca detineti mai multe. Cu functiile de programare, puteti seta ora de pornire / oprire, conform calendarului zilnic. De asemenea, luminozitatea luminii poate fi ajustata pentru a alege o lumina mai confortabila atunci cand lucrati sau cititi. Preluati controlul iluminarii direct prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. Aveti disponibile toate culorile RGB si variantele de rece sau cald. 

Economisiti energie – iluminarea cu LED va ajuta sa economisiti cu pana la 80% energie electrica in comparatie cu becurile traditionale. De asemenea, au o durata de viata indelungata si o reducere a timpului de inlocuire.

Usor de configurat – este suficient sa scanati codul QR pentru a descarca aplicatia pe smartphone, sa montati becul inteligent si apoi sa faceti conexiunea intre aplicatie si acesta.

Putere bec: 7W
Voltaj: 85-265VAC 
Culori: RGB + CW
Flux luminos: 450 lm
Temperatura culoare: 2700 – 6500 K
Compatibilitate: Universala
Unghi iluminare: 120 grade
Soclu: E27

Produse similare