Eşti aici
×

Suporturi de telefon pentru bicicleta

Ce este un suport de bicicleta pentru telefon si de ce ai nevoie de unul? Ambele sunt intrebari foarte bune. Un suport de telefon pentru biciclete este un accesoriu care va permite sa fixati telefonul pe bicicleta atunci cand mergeti la plimbare.

Acesta va permite sa vedeti ecranul telefonului fara a fi necesar sa il tineti in mana. De asemenea, va permite sa tineti telefonul intr-o locatie sigura, care este usor accesibila, spre deosebire de momentele il care tineti in buzunar, de unde ar putea cadea cu usurinta.

Suporturile de bicicleta pentru telefon permit securizarea in siguranta pe ghidonul bicicletei tale, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la utilizarea acestuia in timpul calatoriei cu bicicleta.

Mai simplu spus, un suport de telefon pentru bicicleta este ceva care va salva de o multime de dificultati si va va face calatoria mai sigura, prin faptul ca nu trebuie sa va opriti de-a lungul drumului pentru a va scoate telefonul din buzunar.

Este deosebit de util atunci cand folositi telefonul drept navigatie, sau daca asteptati un mesaj important, trebuie doar sa priviti in jos pentru a il vedea.

Cel mai bun suport telefon pentru bicicleta

Aceasta inseamna ca, daca folositi telefonul pentru navigare sau chiar urmariti informatiile referitoare la calatorie, puteti vedea clar si usor telefonul fara a fi necesar sa va luati privirea de la drum prea mult timp.

Oprirea de a raspunde la telefon sau a verifica importanta unui mesaj primit nu va fi necesara daca ecranul telefonului dvs este afisat chiar in fata dvs.

Pur si simplu puteti sa aruncati o privire in jos si sa decideti daca este ceva pentru care merita sa va opriti sau daca poate astepta pana cand terminati calatoria.

Tipuri de suporturi de telefon pentru biciclete

Daca v-ati hotarat sa cumparati un suport pentru telefon de biciclete, trebuie sa stiti ca exista trei tipuri principale de suporturi de telefon pentru biciclete: suporturi cu carcasa, suporturi universale si suporturi cu rame.

Fiecare tip de suport are propriile sale caracteristici care sunt utile in diferite situatii. Sa iti dai seama care este cel mai potrivit pentru tine poate fi dificil, dar iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre fiecare tip de suport de bicicleta pentru telefon.

Suporturi telefon de bicicleta cu carcasa

Aceste cazuri sunt ideale daca aveti un dispozitiv specific pe care intentionati sa il utilizati cu suportul pentru bicicleta. De obicei, vin in doua parti, blocul montat pe tija sau ghidonul bicicletei si carcasa care este proiectata pentru modelul tau specific de telefon.

Odata ce telefonul este in carcasa rezervata, conectati-o pur si simplu la suportul de pe bicicleta. Quad Lock este cel mai bun exemplu de acest tip de montare.

Datorita conexiunii puternice dintre blocul montat pe ghidon si carcasa de protectie in sine, aceste suporturi sunt cele mai sigure.

Dar daca aveti o carcasa diferita pe care o preferati pentru utilizarea zilnica, va trebui sa va schimbati carcasa telefonului de fiecare data cand doriti sa folositi suportul pentru biciclete.

De obicei, aceste suporturi va permit sa pozitionati telefonul intr-o varietate de unghiuri, unele permit chiar si rotirea la 360 de grade, oferindu-va o vizionare confortabila si convenabila in timpul calatoriei.

Suporturi telefon pentru bicicleta universale

Spre deosebire de suporturile cu carcasa, acestea universale sunt compatibile cu majoritatea telefoanelor, fara a fi nevoie de o carcasa de telefon specializata. Acest lucru va permite libertatea de a utiliza carcasa de protectie preferata, indiferent daca este impermeabila, rezistenta la zgarieturi sau deloc.

Puteti utiliza orice carcasa doriti, atata timp cat dimensiunile carcasei si telefonului sunt mai mici decat capacitatea de prindere a monturii.

Datorita flexibiltatii de a schimba dispozitivele cu usurinta, unii oameni considera ca aceste suporturi sunt mai putin sigure, deoarece suportul nu este conectat efectiv la dispozitiv, ci pur si simplu tine telefonul in loc.

Aceste suporturi de bicicleta sunt realizate din diferite materiale, de la plastic la metal. Cu cat suportul are mai multe puncte de contact cu atat acesta va fi mai sigur.

Suporturi telefon pentru bicicleta cu geanta

Partea in plus a utilizarii acestor suporturi este ca veti avea un spatiu suplimentar de stocare pentru pastrarea lucrurilor important precum chei, bani, carduri, in timp ce accesati cu usurinta ecranul tactil al telefonului prin sectiunea frontala.

Aceste tipuri de suport nu se monteaza de obicei pe ghidonul bicicletei desi exista si astfel de produse. Majoritatea se monteaza pe cadrul bicicletei.

Daca sunteti interesat sa vedeti afisajul telefonului in timp ce mergeti pe bicicleta, aceasta nu este probabil cea mai buna optiune, deoarece este montat mai jos pe cadrul bicicletei, iar acest lucru poate fi periculos atunci cand mergeti pe bicicleta.

De asemenea, ar trebui sa luati in considerare cat de multa protectie doriti pentru telefonul dvs, pentru ca aceste suporturi subtiri si usoare nu ofera protectie suplimentara. 

Daca pur si simplu cautati doar o modalitate de a va stoca telefonul si alte articole, acesta este cea mai buna alegere. Dar daca intentionati sa va utilizati telefonul si pentru navigare sau doriti sa vedeti cu usurinta alte informatii in timpul calatoriei, poate ar fi bine sa luati in considerare o alta optiune de suport telefon pentru bicicleta.