Eşti aici
×

RoadRocker XL suport telefon cu boxa integrata

49.99RON169.99 RON

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Pentru pasionatii de plimbari cu bicicleta, dar si pentru cei care o folosesc zi de zi, indiferent de conditiile meteo, acest suport este o alegere excelenta.

Este un suport potrivit dispozitivelor mobile cu o diagonala maxima de 5,5 inch, este rezistent la intemperii si pe deasupra, mai are si o boxa integrata.

De asemenea, acest suport de telefon este destul de incapator, astfel incat puteti tine in el pe langa telefon si portofelul, cheile si multe alte obiecte mici.

 

Suport si boxa

RoadRocker XL este un accesoriu obligatoriu pentru biciclete. Montati telefonul si conectati-l la boxa incorporata pentru a va bucura de muzica favorita. De asemenea, cu protectia ce acopera ecranul, aveti inca posibilitatea sa il folositi in timp ce tineti telefonul protejat de intemperii.

RoadRocker XL suport telefon cu boxa integrata
RoadRocker XL suport telefon cu boxa integrata

 

Depozitare

Acest suport vine cu suficient spatiu de depozitare. Plasati telefonul, cheile, portofelul si multe altele. Puteti de asemenea sa ii conectati telefonului o baterie externa si pe aceasta sa o puneti in acest dispozitiv.

 

RoadRocker XL suport telefon cu boxa integrata

Produse similare