Eşti aici
×

Comutator automat transfer retea panouri fotovoltaice 2P, 230V 63A

229.99RON299.99 RON
5

(8 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Comutatorul 63A 230V de transfer automat de alimentare dubla, poate comuta automat sau manual, la alimentarea normala sau la alimentarea de la panourile fotovoltaice.

Daca alimentarea normala este pornita, comutatorul va trece la alimentarea normala. Daca alimentarea normala este oprita, comutatorul va comuta la alimentarea de rezerva.

Specificatii:

  • Curent nominal: 63A
  • Tensiune nominala: L+N 220-230V 50-60 Hz, 400V
  • Tensiune nominala de izolatie: 690V
  • Numar de poli: 2P
  • Standard: IEC/EN60947-6-1
  • Frecventa: -50/60Hz

Comentarii

5

Dorobantu Alin

Comutatorul functioneaza asa cum trebuie. Raportul calitate/pret este unul bun.

5

R.S

Un comutator destul de bun la pretul pe care l-am dat pe el, isi face treaba destul de bine, doar aparatele foarte sensibile din casa simt cand se face comutarea de la panourile fotovoltaice la retea, nu si invers, de la retea la panouri nu simte nici-un aparat din casa comutatia. Doar o singura problema am la el, ledul verde care este martor pentru retea nu se mai aprinde, probabil nu mai face contact sau poate chiar sa ars, in rest comutatorul este foarte bun si isi face treaba bine si chiar il recomand.

5

Barba Mov

Am mai avut un alt model de ATS inainte care s-a stricat dar acesta observ ca își face treaba mult mai bine cand porneste invertorul nu comuta instant comuta pe reteaua principala dupa o secuna chestie care ma face sa cred ca este mult mai calitativ

5

KVN

Își face treaba, pentru sisteme fotovoltaice este superb!

5

florentin sbircea

Foarte bun pentru ce am eu nevoie. Face transferul de la invertor la retea si invers instantaneu, nu a reusit pana acum sa intrerupa nici un consumator in timpul transferului si il folosesc de aproape trei luni. Este bun in special la pornirea motoarelor care consuma foarte mult la pornire si invertorul intra in protectie iar dupa pornirea motorului revine pe invertor. Practic ia virful de putere din retea. Sunt foarte multumit si recomand produsul cu cea mai mare incredere.

5

Ionut Grigoras

Foarte bun! Functioneaza perfect. Trecerea automata de la panouri la retea < 1sec. De la retea la panouri cca 2 sec.

5

Pasat george ionut

Își face treaba

5

Elie Daher

Perfect pentru sitem fotovoltaic

Produse similare