Eşti aici
×

Top trei boxe portabile pentru telefon

Top trei boxe portabile pentru telefon

Telefoanele si tabletele sunt foarte bune. Despre difuzoarele acestora pe de alta parte, nu putem spune acelasi lucru. Pur si simplu nu se poate obtine un sunet de buna calitate dintr-un obiect mic, plat, proiectat pentru a se potrivi intr-un buzunar. Din fericire, acum nu trebuie sa va mai bazati pe telefon sau tableta atunci cand vreti sa plecati undeva si aveti nevoie de muzica, boxele portabile pentru telefon sunt solutia cea mai la indemana.

Datorita tehnologiei Bluetooth, o boxa portabila telefon functioneaza perfect cu Android, iOS, Windows pe orice dispozitiv este activata, inclusiv pe cele mai multe laptop-uri. De asemenea, aceste boxe portabile nu necesita o retea Wi-Fi ceea ce le face mult mai flexibile decat boxele AirPlay de la Apple, de exemplu. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti o boxa portabila telefon.

Forma
Boxele Bluetooth sunt, de obicei portabile, dar ele nu trebuie sa fie neaparat. Unele sisteme de boxe sunt construite pentru a fi conectate la PC sau la HDTV, iar conectivitatea Bluetooth este o functie secundara. Aceste tipuri de boxe sunt perfecte daca doriti un sistem fara fire acasa, dar trebuie sa stiti ca nu le veti putea cara cu usurinta si in alte locuri. Asadar, fiti cu mare bagare de seama atunci cand cautati boxe portabile Bluetooth.

Portabilitate
Cele mai multe boxe Bluetooth, dar nu toate, utilizeaza baterii reincarcabile, astfel incat sa le puteti lua cu dvs in orice loc si sa le folositi fara o priza. Unele boxe mai mari, in special cele de tipul home-theater sau cele pentru PC, au nevoie de o sursa de alimentare dedicata pentru a functiona, chiar daca ele functioneaza fara fir. Dimensiunea este adesea un compromis pentru putere, cu cat este mai mica o boxa cu atat sunetul va fi mai putin puternic.

Durabilitate
Nu toate boxele portabile telefon sunt construite pentru a fi utilizate si in aer liber, la piscina, la plaja sau la pescuit. Astfel, cautati intotdeauna boxe portabile cu rating IPX cat mai bun, care va garanteaza ca rezista la apa, praf si socuri.

Calitatea audio
Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in partea de sus a prioritatilor atunci cand cautati o boxa portabila telefon, calitatea sunetului este de o importanta capitala. O multime de boxe nu ofera prea multe caracteristici de top, dar produc un sunet de top si un bas impresionant. Pe langa toate acestea, claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand cautati o boxa portabila.

Pret
Boxele Bluetooth portabile vin intr-o gama variata de preturi. Nu presupuneti totusi, ca cele mai scumpe sunt intotdeauna cele mai bune. In general vorbind, modelele de top ofera un sunet foarte bun, dar uneori le lipsesc caracteristici pe care considerati ca ar trebui sa le aiba pentru pretul cerut. 

Asadar, uitati topul nostru pentru cele mai bune boxe portabile telefon, disponibile in acest moment:

Boxa portabila JBL Charge 3
Noua generatie a a boxei portabile JBL Charge 3 este una ultra-puternica, cu un sunet stereo de inalta calitate ce are incorporata o baterie de mare capacitate, nu mai putin de 6000 mAh, capabila sa ofere pana la 20 ore redare continua si de asemenea, poate incarca telefoane sau tablete prin iesirea USB.

Stilul placut si designul special conceput pentru o boxa Bluetooth rezistenta la apa, avand standardul IPX7, iti permite sa iei boxa cu tine in orice locatie doresti sa asculti muzica preferata, indiferent ca este vorba de piscina, pe plaja sau in ploaie.

Harman Kardon Esquire 2
Esquire 2 este o boxa portabila Bluetooth executata cu mare maiestrie si din materiale premium de catre Harman Kardon.

Aceasta boxa ofera o acustica de top datorita celor patru difuzoare profesionale incorporate.

Bateria reincarcabila este capabila sa iti ofere pana la 8 ore de redare continua iar cand aceasta nu mai este suficienta, este suficient sa o conectezi la orice dispozitiv de incarcare prin USB.

Boxa portabila Scosche BoomBOTTLE
Scosche BoomBottle este o boxa portabila compacta, rezistenta la intemperii (are standardul IPX4), stropi de apa si praf, care ofera un sunet foarte bun si o durata de redare continua de 10 ore.

Este o boxa ce se poate monta pe bicicleta in suportul special pentru sticla de apa, in cel de pahare in cazul masinilor sau poate fi tinuta in picioare pe o suprafata plana.

Boxa Bluetooth BoomBOTTLE are si microfon incorporat care iti permite si sa efectuezi sau sa primesti apeluri telefonice. De asemenea, pentru satisfactie maxima, aceasta boxa poate fi returnata in 30 de zile de la achizitionare daca nu sunteti multumit.