Eşti aici
×

Top cinci jocuri VR pentru Android

Top cinci jocuri VR pentru Android

Realitatea virtuala este noul trend care doreste sa ne arate lumea asa cum nu o vom vedea si cum nu ne-am imaginat-o niciodata. Anul precedent a fost unul plin de aparitii hardware si de lansari de jocuri in lumea VR. Au aparut ochelarii VR Oculus Rift, PlayStation VR, HTC Vive, Gear VR, Widjit VR si multe altele.

Din acest motiv, ne-am propus sa realizam o colectie cu cele mai bune jocuri VR pentru Android si, este minunat sa vedem ca multe dintre ele sunt perfecte pentru fiecare dintre noi. De la jocuri de groaza si curse de masini si pana la shootere, e greu sa nu gasiti un joc care sa vi se potriveasca perfect. Majoritatea acestor jocuri sunt compatibile cu ochelarii VR obisnuiti, cum ar fi cei de la Widjit sau Google Cardboard.

Asadar, va invitam sa aruncati o privire asupra celor mai bune jocuri VR pe care le puteti descarca pe dispozitivele dvs ce ruleaza sistemul de operare Android.

Waa!- 1.15 $ - Android 4.1 minim

Imaginati-va ca sunteti un astronaut care se lupta cu asteroizi agresivi pentru a mentine viata. Waa! Va permite sa va ocupati de aceasta misiune dificila. Este un joc ce utilizeaza controlul focalizarii, care actioneaza ca un dispozitiv de directionare ce va permite sa distrugeti rachetele letale. In plus, puteti aduna cateva instrumente, cum ar fi chei si suruburi, care va ajuta sa va consolidati scopul. Veti fi in masura sa restaurati scuturile de protectie si sa va ajustati gravitatea. In general, jocul are o grafica luminata si plina de culoare, iar daca utilizati o pereche de ochelari virtuali, veti avea o experienta 3D captivanta.

Top cinci jocuri VR pentru Android

VR Tank Training – 2.11 $ - Android 4.1 minim

VR Tank Training continua sa fie unul dintre cele mai bune jocuri VR pentru Android. In acest joc aveti o singura misiune: sa distrugeti cat mai multe tinte, pe masura ce conduceti tancul armatei pana la urmatoarea oprire sau punct de control. Ceea ce face acest joc este sa va ofere o senzatie reala si senzationala despre cum ar fi sa va razboiti cu dusmanul pe un camp de lupta. In plus, sunetul este atat de natural si real ca si vocea razboiului, iar pe langa acestea, va bucurati de peisajele frumoase, copacii tropicali, grafica 3D uimitoare si alte multe caracteristici care fac jocul interesant.

Top cinci jocuri VR pentru Android

A Chair in a Room – Gratuit - Android 4.1 minim

Experientele horror sunt cunoscute pentru ca ridica nivelul de adrenalina foarte sus. A Chair in a Room nu este diferit, insa suficient de simplu pentru a va permite sa va bucurati de joc. Aventura voastra incepe intr-o camera intunecata si foarte infricosatoare, in care nu stiti cum ati ajuns. Apoi, lumini infricosatoare incep sa clipeasca si in curand veti descoperi cat de terifianta este situatia voastra. Jocul a primit in permanente upgrade-uri grafice si datorita graficii 3D de inalta calitate, jocul va functiona cel mai bine pe dispozitivele mobile mai performante.

Top cinci jocuri VR pentru Android

Eve: Gunjack- 9.99 $ - Android 5.1.1 minim

Sci-finction nu a fost niciodata mai real ca in acest joc. Eve: Gunjack va pune intr-o lume virtuala plina de pericole, distrugere si moarte iminenta. Intrati in aceasta lume fiind un pistolar care are ca scop sa distruga orice misca. Hoardele de inamici imprastiate in jurul dvs sunt hotarate sa va trimita pe lumea cealalta, asadar trebuie sa va opuneti atacurilor din ce in ce mai grele. Grafica jocului este foarte detaliata si de o calitate excelenta.

Top cinci jocuri VR pentru Android

Stitchers- Hack the case- Gratuit – Android 4.1 minim

Stitchers poate nu este un joc popular pentru multi dintre noi, insa merita o incercare. Este o simulare a popularei drame televizate cu acelasi nume. In acest joc, veti intra in pantofii lui Kirsten, o tanara care face parte dintr-o agentie guvernamentala secreta. Kirsten a fost trimisa in mintile oamenilor decedati pentru a investiga infractiunile comise si a descoperi indicii despre ultimele momente ale persoanei decedate. Ceea ce adunati este ceea ce folositi pentru a vana criminalul. Rezolutia si grafica jocului sunt de inalta calitate, iar in plus, veti savura amintiri virtuale excelente in 3D.

Top cinci jocuri VR pentru Android

Uitandu-ne spre viitor, asteptam mai multe jocuri VR rafinate si mai multe perechi de ochelari realitate virtuala care sa faca experienta acestora asa cum nu ne-am imaginat vreodata.