Eşti aici
×

Review boxa portabila Divoom Voombox Power – 30W

Review boxa portabila Divoom Voombox Power – 30W

Voombox Power este una dintre cele mai noi boxe portabile Bluetooth lansate de producatorul Divoom si reprezinta o actualizare a excelentei boxe Voombox Outdoor. Aceasta noua boxa are un pret usor mai ridicat decat modelul anterior, insa ofera o crestere corespunzatoare a calitatii audio, pastrand insa aceeasi forma si constructie solida ca si Voombox Party, o alta boxa a aceluiasi producator.

Voombox Power face parte dintre acele boxe portabile ce au functiile tipice oferite de producatorul Divoom, inclusiv o baterie cu o capacitate de 6000 mAh ce rezista pana la opt ore, standardul IPX5 ce ofera o constructie rezistenta la apa, ceea ce face aceasta boxa sa fie potrivita pentru utilizat la plaja sau la piscina. De asemenea, boxa este capabila de asociere prin NFC cu toate telefoanele compatibile, mai putin cele de la Apple care au o altfel de implementare a sistemului NFC. In pachetul primit veti regasi alaturi de boxa, un cablu de incarcare USB, un cablu audio de 3.5 mm si manualul de utilizare. 

boxe portabile

boxe bluetooh

Setul de butoane din partea de sus a boxei furnizeaza comenzile obisnuite pentru pornire/oprire, volum, navigare printre melodii si asocierea Bluetooth, alaturi de alte cinci LED-uri care afiseaza starea bateriei. Butonul de redare / pauza are functie dubla, acesta poate functiona si pentru a raspune sau a termina un apel telefonic. Divoom va permite sa utilizati simultan doua boxe Voombox Power pentru un sunet cu adevarat stereo. Pe partea laterala, ascunse sub o clapeta etansa din cauciuc, sunt porturile pentru incarcare – atat un micro-USB pentru alimentare, cat si un amplificator USB-A de doi amperi care va ajuta sa incarcati alte dispozitive mobile. Bateria de 6000 mAh va ofera posibilitatea de a reincarca complet orice telefon mobil daca ramaneti fara baterie. Evident ca acest lucru inseamna ca veti consuma bateria boxei, insa ce folos sa aveti o boxa portabila daca telefonul de pe care redati muzica nu mai are baterie.

boxa portabila bluetooth

De ce sa alegem boxa portabila Divoom Voombox Power?

Sub “capota”, Voombox Power impacheteaza destul de multe pentru o boxa de asemenea dimenisuni; fiecare parte a boxei include un driver full-range, un tweeterde matase si un radiator pasiv, pentru un total de sase drivere care ofera un sunet de 360 de grade si 30 de W putere totala – o schimbare placuta in comparatie cu boxele ce au acest format, care in general, proiecteaza sunetul doar in fata. Rezultatul acestor specificatii este un sunet puternic, care umple incaperile si ofera un sunet de calitate. Lipsa unui subwoofer activ inseamna ca boxa portabila Voombox Power nu va fi prima alegere pentru oricine prefera o prezenta mai buna a basului, dar cu siguranta nu este nici o boxa anemica – basul este prezent, dar nu este foarte rafinat. Insa, vestea buna este ca sunetul nu distorsioneaza nici daca ascultati muzica la un volum mai ridicat, Voombox Power oferind un sunet bun si echilibrat, mai ales daca tinem cont de dimensiunile avute si pretul mic cerut.

Dupa cum sugereaza si numele, Divoom pare sa fi ales puterea bruta in locul rafinamentului in Voombox Power. Este o boxa buna, care ofera destula putere pentru dimensiunile sale, insa pentru audiofilii foarte pretentiosi, este posibil sa apara ceva nemultumiri. Este o boxa portabila excelenta pentru a asculta muzica in aer liber, la plaja, la piscina, la un picnic sau la o drumetie montana.