Eşti aici
×

Prezentare Dome pentru GoPro Hero 5

Prezentare Dome pentru GoPro Hero 5

GoPro Hero 5 este un adevarat flagship ce beneficiaza de toate optiunile predecesarilor sai si de multe altele adaugate in premiera: un ecran tactil, un body rezistent la apa, GPS, stabilizator electronic de imagine, audio stereo, control vocal, optiunea de a incarca filmarile direct in cloud, precum si cea mai buna rezolutie posibila.

Cu camera Hero 5 Black, cei de la GoPro vand mai mult decat un aparat de fotografiat. Aceasta camera este o solutie pentru a filma, edita si partaja din aproape orice loc doriti, fie ca sunteti la plaja, la munte sau in curtea din spatele casei.

Noua camera GoPro Hero 5 are o carcasa realizata din policarbonat, un material foarte rezistent, care face ca aceasta camera sa fie rezistenta la apa pana la o adancime de 10 metri. Nu trebuie sa va ganditi de doua ori atunci cand vreti sa filmati in zapada, noroi, nisip sau ploaie. Totusi daca pentru filmarea sub apa ne-am convins ca aceasta camera este una foarte buna, pentru acele imagini superbe in care vedeti jumatate sub apa – jumatate deasupra apei este nevoie de cateva accesorii Go Pro aditionale.

Astfel, cel mai bun accesoriu GoPro pentru a realiza astfel de filmari este dome-ul, iar in continuare va vom prezenta ce este acesta si cum functioneaza.

Carcasa subacvatica GoPro Hero 5

Desi camera GoPro Hero 5 Black este rezistenta la apa fara o carcasa speciala pana la maxim 10 metri, noi va recomandam sa-i montati si o carcasa subacvatica atunci cand o utilizati cu un dome. De ce? Pentru ca dome-ul nu este util numai la filmarile in care in jumatate de cadru apare ce este sub apa si in cealalta ce este deasupra apei. Dome-ul imbunatateste si filmarile subacvatice si astfel, pentru a nu sta mereu cu grija daca ati ajuns la 10 metri sau nu, este de preferat sa ii montati din start si o carcasa subacvatica.

Prezentare Dome pentru GoPro Hero 5

Asadar, un dome este un dispozitiv realizat dintr-o sticla de foarte buna calitate care mareste campul de vizualizare al camerei cu 30%. In spatele unui asemenea dome trebuie sa montati o camera video sport de actiune GoPro Hero 5 si apoi puteti sa va bucurati direct de acest efect minunat.

Domul separa cele doua “lumi” intr-un mod special, astfel incat ce filmati sub apa va fi de o claritate foarte buna, iar ce filmati deasupra va fi la fel. Este unul dintre acele accesorii gopro de care se bucura iubitorii sporturilor de apa, snorkeling sau chiar cei care iubesc sa stea la piscina.

Prezentare Dome pentru GoPro Hero 5

De asemenea, trebuie sa stiti ca dome-ul este mare, voluminos si fragil. Asadar, va recomandam sa fiti cu mare bagare de seama atunci cand filmati pe langa stanci, marginea piscinei sau alte obiecte dure, pentru ca il puteti sparge.

Un alt sfat este ca trebuie sa aveti grija sa nu patrunda apa in interiorul acestui dome. Domul rezista foarte bine in apa, insa trebuie sa fiti atenti atunci cand scoateti camera uda din acesta, sa nu intre apa, sfatul nostru ar fi sa le lasati sa se usuce daca nu aveti nevoie imediata de camera.

In concluzie, cu un astfel de dome puteti incerca un alt mod de utilizare a unei camere video de actiune si puteti obtine o alta perspectiva in imaginile voastre.