Eşti aici
×

Prezentare boxa Bluetooth Divoom TIVOO

Prezentare boxa Bluetooth Divoom TIVOO

Cu ocazia primei aparitii a acestei boxe de la IFA, din Septembrie, am fost imediat fermecati de aceasta spectaculoasa boxa Bluetooth. Partea frontala a acestei boxe ofera un spectacol pixel art minunat, care cu siguranta o sa va incante. Device-ul poate sa redea muzica favorita, sa afiseze ora, sa va alerteze cand primiti notificari pe smartphone si multe altele.

Un lucru foarte interesant este ca puteti sa personalizati ce pixel artwork sa fie afisat pe ecranul retro – inclusiv creatii proprii ale dvs. Aceasa boxa Bluetooth mai este cunoscuta si ca “asistentul personal pixel art”. Boxa dispune de un afisaj de 16 x 16 full RGB LED si de un difuzor Bluetooth cu o putere de 6W, toate integrate intr-o carcasa ce seamana foarte bine cu un televizor retro. Pe partea frontala a acestei boxe Bluetooth veti gasi doua butoane rotative si unul singur care se apasa. Acestea sunt folosite pentru volum, functii de voce, redare / pauza sau raspuns / terminare a apelurilor telefonice. De asemenea veti putea comuta intre modurile Bluetooth, AUX sau TF (boxa accepta si carduri TF de pe care poate reda muzica).

Specificatii boxa Bluetooth Divoom TIVOO

  • Dimensiuni: 100L x 83W x 83H mm
  • Difuzor: 2'' 
  • Putere: 6W
  • Capacitate baterie: 3000 mAh
  • Voltaj baterie: 3.6 V
  • Durata incarcare baterie: 4-5 ore
  • Redare continua: Pana la 10 ore
  • Versiune Bluetooth: Bluetooth V5.0
  • Greutate: 380g
  • Raspuns frecventa: 80-20K Hz

boxa bluetooth

Aplicatia dedicata pentru smartphone

Pentru a utiliza boxa Bluetooth TIVOO trebuie sa descarcati aplicatia dedicata pentru Android sau iOS si apoi sa o imperecheati cu telefonul prin Bluetooth. Este foarte rapid si usor de configurat, aplicatia fiind echipata complet ca si functionalitati. Aveti posibilitatea sa afisati vremea, calendarul, ceasul sau alarmele. De asemenea, puteti alege dintr-o galerie extinsa de artwork-uri si animatii existente sau sa va creati propriile animatii. Pe afisajul acestei boxe Bluetooth puteti chiar sa afisati notificarile de pe telefonul dvs, de exemplu boxa poate afisa pictograma Facebook cand aveti o notificare de la aceasta aplicatie. Puteti sa vedeti chiar si informatii despre apelurile primite sau despre e-mailuri.

Un alt lucru foarte distractiv este ca aceste animatii pot fi afisate pe ritmul muzicii. Am fost entuziasmati de ideea de a potrivi animatiile cu muzica redata, din pacate insa, acest lucru nu fuctioneaza si cu serviciile de streaming, ci doar cu muzica pe care ati stocat-o in telefon. De asemenea, exista si o functie de somn care schimba culorile in unele potrivite pentru a va linisti.

Retro pixel artwork

In mod evident atractia acestei boxe Bluetooth o reprezinta afisarea pixelilor. Initial, acest lucru a aparut in jocurile video vechi 2D, unde grafica era foarte limitata. Artistii talentati au folosit pixeli individuali care blocuri pentru a crea o imagine usor de recunoscut, un fel de mozaic. Chiar daca capabilitatile grafice au evoluat, arta pixelilor este inca foarte populara, iar boxa Bluetooth Divoom TIVOO este o modalitate excelenta de a profita de ea.

Mergeti in sectiunea de proiectare a aplicatiei de pe smartphone si va puteti crea propriile picturi pixel cu pixel. Exista culori predefinite dintre care puteti alege sau puteti utiliza cursorul RGB pentru a obtine exact tonul dorit. In momentul in care ati terminat, puteti salva creatiile sau le puteti partaja

TIVOO este in continuare si boxa Bluetooth

Pe partea audio, aceasta boxa ofera un sunet bun si de calitate pentru dimensiunile sale. Difuzorul de doi inch este suficient de puternic pentru a asculta muzica favorita la o calitate buna intr-o camera de dimensiuni normale.

Durata de viata a bateriei

Bateria acestei boxe portabile este de 3000 mAh, ceea ce in traducere inseamna ca va ofera aproximativ 10 ore de redare continua, totusi daca veti utiliza si afisajul LCD aceasta durata va scadea. Bateria se incarca complet in aproximativ 4-5 ore prin intermediul cablului USB inclus in pachet.

Draguta si incredibil de versatila

Toti cei care au testat aceasta boxa Bluetooth au ajuns sa o iubeasca pentru ca poate fi utilizata in orice domeniu si pentru ca este atat de personalizabila. Aspectul retro foarte placut si functionalitatile multiple pe care le are o face sa fie o alegere foarte inspirata.