Eşti aici
×

NOU pe Smart Products - Brandul Scosche

NOU pe Smart Products - Brandul Scosche

Fondata in anul 1980, Scosche Industries a ajuns in anul 35 al afacerii lor de familie. Acest brand este unul inovator, intens premiat, ce a oferit intotdeauna servicii de calitate si produse exceptionale pentru clientii sai.

Scosche este un brand ce isi gaseste inspiratia in stilul de viata, cultura, muzica si oamenii din California. Designerii si inginerii Scosche dezvolta in continuare produse care reflecta un patrimoniu bogat in domeniul tehnologiilor audio si mobile. Aceste influente pot fi vazute in produsele si accesoriile lor, care indeplinesc nevoile intreprinderilor si consumatorilor de pe tot globul.

Cu peste 95 de brevete obtinute si nenumarate premii in industria IT este usor sa ne dam seama de ce Scosche este in mod constant in fruntea tehnologiei si inovatiei.

Semnatura Scosche apare pe o gama variata de produse, cum ar fi: instalatii audio pentru masini, accesorii pentru iPod, iPad si iPhone, accesorii pentru smartphone-uri si tablete, boxe portabile, accesorii de prindere, cabluri pentru telefoane si tablete cu garantie pe viata, si multe altele.

Vei gasi si pe siteul nostru, in curand, produsele aflate sub brandul Scosche, de aceea te invitam sa urmaresti cu atentie noile aparitii sau sa te abonezi la newsletterul nostru pentru a afla momentul lansarii acestor produse.